To je to što me zanima!

Ivan Strinić: Iskreno, odavno sam znao da ćemo ovako pasti

Dobivali smo utakmice koje nismo trebali i sad nam se to vraća, kaže Strinić koji je očekivao da će posustati. Istra je ugrozila da 100. rođendan proslave trofejem
Vidi originalni članak

24sata: Je li kiksom Hajduka u Puli prvenstvo već riješeno?

Ništa nije gotovo, tek smo na pola puta. Moramo što bolje odigrati preostale utakmice i čekati Dinamov kiks. Već u subotu oni gostuju na Kantridi i neće im biti lako.

24sata: Koliko je to realno, s obzirom na to da Dinamo gazi sve pred sobom, a vi se mučite sa svakim protivnikom?

Sva sreća da smo već odigrali derbi... Stvarno dobro izgledaju s novim trenerom, ali ne mogu ni oni pobijediti baš sve do kraja. 

24sata: Zašto se žalite na umor ako ste uoči Pule imali tri dana pauze?

Ja sam bio u reprezentativnom programu, ali sigurno je bilo dovoljno vremena za odmor. Kako psihički, tako i fizički. Zaista ne znam koji je razlog našoj blijedoj igri. Da znam, nešto bih istog trenutka promijenio. 

24sata: Jesu li razlog nesloga u svlačionici i nezadovoljstvo plaćama?

To su sve priče. Svi smo mi u istoj ‘kašeti brokava’ i jedino se skupa možemo izvući.

24sata: Je li se mogao prije mjesec-dva naslutiti ovakav rasplet?

Iskreno, je. Kako smo igrali, bilo je očekivano da ćemo pasti. Pobjeđivali smo i u utakmicama u kojima nismo trebali pobijediti. Što god smo opalili prema golu, ulazilo je. Sad nam se sve vraća, ne ulazi ni ono što bi moralo.

24sata: Hajdukov predsjednik Joško Svaguša nagradio Vas je novim ugovorom, jeste li ga potpisali?

Najavio je, bio sam kod njega na razgovoru, no još moramo definirati neke sitnice. Vjerujem da ćemo ubrzo obaviti i tu formalnost.

24sata: Bi li vam pomogao, kao što kaže Špaco Poklepović, psiholog u klubu?

Ne dijelim njegovo mišljenje. Mi smo najbolji psiholozi jedan drugome i jedino jedan drugome možemo pomoći. 

24sata: Odlazite li na zimu?

Ne znam niti za jednu ponudu i ne želim znati. Svjestan sam da će ponuda doći prije ili kasnije, no već sam se opekao jer sam žurio u inozemstvo. Neću to ponoviti.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • skeletor83 22.11.2010.

    ti si striniću skovaca od igrača nikad nisi prosa igrača 1 na 1 ,ti i čop i brkljače ,nemate vi pojma kad te vidim u gradu dobro ću te isamarat tebe i čopa j... te svagusa

  • hrabro srce_1 22.11.2010.

    di vam je sad miro varvodić? a brania je u hajduku po prvenstva umisto da se šansa dala nekom drugom ko to zaslužuje!!!!

  • hrabro srce_1 22.11.2010.

    hajduk ti je dao sve, bez hajduka si niko i ništa i da nisam u pravu nebi se bia ni vratia. tek po povratku se o tebi priča kao o nekom igraču za kojeg se zanimajutal. i engl. klubovi. a šta si ti hajduku da smeće jedno. umoran si! od čega!!!!!!!!!!!!!!!!!dosta je nepotizma u hajduku!nisam nogometni trener, al pun mi je k. toga da su u hajduku jedini dobri andrijašević, čop, varvodić, asanović, gabrić i sl. nemoraš bit znalac da bi skužia da je čop igrač za 2 ligu! a on se gura dok sačer nada nema mjesta!!!!p. vam m. triba vas letvom ko kod stare murve!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare