To je to što me zanima!

Ivan Strinić opet ozlijeđen: Ja stvarno nemam sreće...

Hajdukov lijevi branič pauzirao je dva tjedna zbog ozljede lijevog koljena, a sada je ozlijedio i desno, zbog čega neće putovati u Vinkovce
Vidi originalni članak

Hajdukov lijevi bočni Ivan Strinić ozlijedio je na prijateljskoj utakmici desno koljeno pa je njegov nastup na dva slijedeća gostovanja Hajduka u Vinkovcima pod znakom pitanja. Tek što se vratio nakon ozljede lijevog koljena, ista mu se ozljeda ponovila na desnom.
- Očito nemam sreće, bio je to bezazleni start pred kraj utakmice i koljeno je malo zaplesalo - kaže Strinić, koji je na pripremama u Turskoj učvrstio poziciju u momčadi.
Hrabro je najavljivao kako ga novopridošli Ante Šerić neće izbaciti iz postave i tako je na kraju i bilo. Strinić je bio u početnoj postavi u derbiju s Dinamom, a onda ga je ozljeda odvojila od terena na dva tjedna.
- Očito nemam sreće. Ali nadam se da ću brzo natrag na teren, pomoći momčadi u borbi za naslov prvaka - rekao je Strinić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Palovec 12.03.2009.

    PA TI NEMAŠ POJMA O IGRI OSTAVI SE NOGOMETA SERIĆ TJE UZEO MJESTO IDI U PULU JER NEMAŠ VIŠE MJESTA OPROSTI AL SMJEŠAN SI

Komentiraj...
Vidi sve komentare