To je to što me zanima!

Ivan Tomečak brži od Messija: Oduševljen novim kopačkama

Nove Adidasove kopačke u sebi imaju čip koji mjeri količinu pretrčanih kilometara, brzinu i količinu sprintova. Ivan Tomečak je isprobao kopačke i oduševio se njima
Vidi originalni članak

Ivan Tomečak i Milan Badelj isprobali su nove Adidasove kopačke i oduševili se. Pogotovo Tomečak koji je na proljeće u narančasto-žutom modelu kopački odlučio krenuti u Dinamovu obranu naslova prvaka. Isti model nosi i najbolji nogometaš današnjice Leo Messi.

Kopačke Adizero F50 u sebi imaju čip koji mjeri podatke te ih bežično šalje na računalo. Računalo potom obrađuje podatke o trčanju, količini sprintova, najvećoj brzini i pretrčanim kilometrima te na osnovu toga stvara virtualnog igrača u video igri. 

No taj program služi i za usporedbu igrača. Tako treneri nakon svake utakmice mogu usporediti učinke svojih igrača. Odzvonilo je zabušavanju s ovim modelom kopački. Tako se i Tomečak mogao usporediti s Messijem nakon kratke prezentacije kopački. Tomečak je trčao 31,4 kilometara na sat. Brže nego Messi na posljednjem treningu (26,4 km/h). No taj je trening ipak trajao 90 minuta, a Tomečak je odradio nekoliko sprintova kako bi postigao što bolji rezultat.

Bez obzira na to, ne može svatko reći da je brži od Messija, a usput i priložiti dokaze...

Idi na 24sata

Komentari 46

  • radamel falcao 22.02.2012.

    jel zna netko di to ima za kupit za mene i mog bracu i seka bi igrala u tima pa ak neko zna slučajno jel ima u feriviju? i jel su to najbolje kopačke?

  • pudin od čokolade 22.02.2012.

    možda su kopačke čudotvorne pa mali postane messi! ko u marvelovim filmovima! trebaju napravit film! ubučeš čarobne kopačke i postaneš messi! valjda to isprobavaju dinamovci! jadna majko na šta su spali! ovaj pretrčao 2-3 šprinta i napravio kilometražu bolju od mesija, a messi trči cijelu tekmu toliko koliko Tomeščak u ta 2-3 sprinta! jadničak!!

  • lozinka 22.02.2012.

    Neigraju kopacke ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare