To je to što me zanima!

Ivana Habazin ostaje u boksu: Nisam kukavica, nema predaje

Ivana Habazin (24) ne povlači se iz boksa. Naša mlada boksačica najavila je kraj nakon poraza prije mjesec i pol dana, ali ipak se predomislila i nastavlja karijeru...
Vidi originalni članak

Naša najbolja boksačica Ivana Habazin (24) ipak se ne povlači iz boksa. Ivana je "vruće" glave nakon poraza za objedinjenje četiri svjetska naslova najavila kraj. 

- Zaboravila sam uživati, podredila sve jednom cilju - biti prvakinja svijeta. U tome sam uspjela, no ovaj meč mi je najvjerojatnije zadnji u karijeri - napisala je Ivana Habazin prije nešto više od mjesec dana nakon poraza od Cecilije Braekhus u Danskoj.

Ivana nije uspjela postati prva boksačica u povijesti koja je objedinila naslove svjetske prvakinje u sve četiri najvažnije verzije i tada je najavila da se povlači. No to je izjavila "vruća", jer kad su se dojmovi slegli, Ivana je najavila povratak u boks. 

- Nakon tog meča počela sam shvaćati kako to ipak ne smije biti kraj. Iako nemam podrške u svojoj državi, moram nastaviti. Neću se predati, nisam kukavica. U Berlinu spariram sa Cecilijom Braekhus, a onda se vraćam u Hrvatsku i prvi meč imam 29. studenog u Samobor - objavila je naša boksačica i dodala:

- Spariram sa svjetskom prvakinjom, drago mi je što mogu učiti i napredovati. Dakle, nije gotovo dok stvarno nije gotovo. Iako, moglo bi mi sada biti teže nego ikad.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dave 31.01.2015.

    lijepa je..ali ne znam bas bi li ju volio za zenu..hehh..cini mi se da je preopasna..nesto zabrljam i lako fasujem od nje..

  • SAINT 02.11.2014.

    Samo da je Leonardo ne preuzme , dosta je boksača uništio do sada , Šobot, Preskar, mislim da se ni Hrgoviću dobro ne piše a Sep je dokrajčen.

  • mile980 31.10.2014.

    ivana grub je ovo sport.pogledaj na vaznije stvari,obitelj..od tvojeg sporta mogu ostati posljedice i tako da jednog dana nemas nesto vaznije od bilo koje medalje..imala si ti odlicnu odluku kojoj sam se divio..sretno sto god cinila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare