To je to što me zanima!

Ivana Perišića od potpisa za Borussiju D. dijele tek detalji

"Prvi veliki ljetni transfer budućega bundesligaškog prvaka praktički je priveden kraju", piše dnevnik Bild s aluzijom na hrvatskoga veznog nogometaša Perišića (22)
Vidi originalni članak

Bild saznaje da samo još par detalja dijeli Perišića od realizacije transfera u redove lidera bundesligaške ljestvice. Dortmundski će klub Perišićevoj dosadašnjoj momčadi, Club Bruggeu, isplatiti odštetu od šest milijuna eura za ugovor koji vrijedi još četiri pune godine, navodi se.

"Hrvat je, misle u Borussiji, zlata vrijedan. Misli tako i Slaven Bilić, Perišićev trener u hrvatskoj reprezentaciji", dodaje Bild navodeći Bilićevu izjavu:

- Ne mogu si zamisliti bolju sredinu za Ivana od Borussije. On se fantastično uklapa u mladu dortmundsku momčad, kao i u trenersku filozofiju Jürgena Kloppa. Vjerujem u Ivana. Uvjeren sam da će dokazati kvalitetu i u Bundesligi – kazao je hrvatski izbornik dodavši:

- Zato jer je toliko dobar nogometaš, Perišića će Borussijina momčad, nadam se, odmah prihvatiti.

*Što posebno odlikuje Perišića?

- On je jednostavno kompletan igrač. Super je tehničar, igra objema nogama i posebno dobro glavom. Njegov je najveći plus, međutim, svestranost. Može igrati na lijevoj, desnoj strani ili u sredini vezne linije.

"Čini se da Borussija dobiva još jednog supertalenta", zaključuje se na kraju teksta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Isco16 08.04.2011.

    zaš nebi bilo niš od tog , momak ubija u belgiji , a Dortmund je poznat da dovodi igrace takvih tipova i takvih liga , sad ne vjeruje niko jel ce bit novi prvaci , al ko imalo prati bundesligu velika je mogucnost da dođe , još su ga prije 2 god proglašavali među 10 najboljih talenata Europe , a Dortmund se sad baš i koncetrira na dovođenje mladih nada.

  • Žera_1 08.04.2011.

    Nista od toga...

  • plavocrni 08.04.2011.

    kad ga vidim na predstavljanju s dresom u rukama, onda vjerujem..

Komentiraj...
Vidi sve komentare