To je to što me zanima!

Ivanković dvoji: Iskusni ili mladi - kome vjerovati?

Najbolju utakmicu ove sezone, koju je dobio, Dinamo je odigrao u Amsterdamu protiv Ajaxa, s Josipom Tadićem i Marijom Mandžukićem
Vidi originalni članak

Prošle zime pompozno su najavili povratak Tome Šokote u Maksimir. Nakon pobjede u 2. pretkolu Lige prvaka Zdravko Mamić još je jače najavio povratak Boška Balabana:
- Kad god me vi nagazite, ja dodam malo gasa. Novo pojačanje Dinama je Balaban.
No ta pojačanja, s obzirom na ugled, plaću (oko 400.000 eura na godinu) te iskustvo, u odlučujućim utakmicama dala su premalo. Šokota je zabio dva gola Domžalama, ali u “ozbiljnoj” europskoj utakmici ove sezone nije zabijao. Balaban je zabio Werderu u Bremenu, ali još više je promašio. Najbolju utakmicu, a da je pritom i pobijedio, Dinamo je odigrao protiv Ajaxa u Amsterdamu. A onda je napadački par bio Tadić i Mandžukić. Zato je Ivanković u dvojbi uoči Rennesa, odlučiti se za iskustvo ili za mladost.

U RENNESU MOGU SAMO DOBITI
Dinamo je protiv Rennesa u situaciji kao i prije uzvrata protiv Ajaxa - nema što izgubiti, ali može mnogo dobiti. No nazire se problem. Često mijenjanje sastava, osobito u napadu, nije dobro za samopouzdanje igrača koji mogu odlučiti utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare