To je to što me zanima!

Ivanković je bez posla: Branku dali otkaz u Saudijskoj Arabiji

Hrvatski trener Branko Ivanković smijenjen je s mjesta trenera u Al Ettifaqu. Bivši je trener Dinama otkaz dobio nakon domaćeg poraza od Al Fateha u 1/4 finalu kupa...
Vidi originalni članak

U nedavno završenom prvenstvu Al Ettifaq je zauzeo četvrto mjesto, a otkaz Ivankoviću je uslijedio nakon domaćeg poraza od Al Fateha (2-1) u prvoj utakmici četvrtfinala King's Cupa. Nije mu pomogla ni činjenica da je osigurao prvo mjesto u skupini C i plasman u osminu finala AFC Cupa, azijske inačice Europske lige.

Za privremenog je trenera kluba iz Dammama imenovan Sameer Hilal. Ivanković (58) je u Al Ettifaq došao prošlo ljeto iz kineskog Shandong Lunenga. U karijeri je trenirao i Varteks, Segestu, Rijeku, Hannover, reprezentaciju Irana te Dinamo, a bio je i pomoćni trener hrvatske reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • gunner19 01.05.2012.

    a neki dan kaze kako nema vremena cekat hrvatsku repku do ljeta hahahah pa taj mi nebi limace vodio a ne neku ozbiljniju ekipu :)

  • andi_1 01.05.2012.

    Je da je moj Varaždinec al nevidim ga baš kao nekog vrhunskog trenera , uostalom i puno iskusniji treneri od njega budu smijenjeni pa nikom ništa....

  • hamdija 01.05.2012.

    treba tim istjeranim zabraniti da žive u mojoj kroeši.

Komentiraj...
Vidi sve komentare