To je to što me zanima!

Ivanković: Pobjeda protiv Branna šansa za drugi krug

Očekujemo pritisak domaćina i upitnu kvalitetu terena zbog niskih temperatura, ali spremni smo na sve izazove, rekao je trener Dinama
Vidi originalni članak

Nakon remija protiv Basela na Maksimiru Dinamo u Ligi Uefe protiv norveškog Branna kreće u lov na prvu pobjedu. Trener hrvatskog prvaka Branko Ivanković vrlo je optimističan uoči gostovanja u Bergenu i očekuje jaku predstavu svoje momčadi.
- Očekujem Dinamovu igru na visokoj razini, a posebno bih želio da ponovimo predstavu iz Amsterdama - rekao je Ivanković i ocijenio Brann kao opasnu momčad.
- Gledao sam ih dva puta, protiv HSV-a i Rennesa. S Francuzima su bili ravnopravni, a protiv HSV-a neznatno slabiji. Svjesni smo da je Brannu dvoboj s Dinamom zadnja šansa za plasman u drugi krug i od početka će više riskirati, ali mi smo na to spremni. Norvežani će vjerojatno često preskakati igru te očekujemo puno duela u zraku, no probat ćemo smanjiti njihov pritisak i od početka ih odgurati što dalje od našeg gola - upozorio je glavni Dinamov strateg i najavio jednu promjenu u sastavu u odnosu na utakmicu s Baselom.
- Sammir je ovaj put dobio prednost pred Guelom, jer je igrač koji može stvoriti višak u napadu i izraziti je kreativac.
Ivanković je potom upozorio da će zbog niskih temperatura važnu ulogu odigrati i stanje terena u Norveškoj, ali Dinamo je spreman na sve izazove.
- Pobjeda protiv Branna za nas je izrazita šansa za ulazak u drugi krug - zaključio je trener 'modrih'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare