To je to što me zanima!

Ivanković tužan što odlazi: Mamić nikad nije bio takav

Branko Ivanković kaže da je Zdravko Mamić ulazio u svlačionicu i ranije i bio ljutit na igrače, ali da baš nikad nije tako burno reagirao
Vidi originalni članak

Ostavkom gubim samo ja. Koja bi bila razlika da sam pričekao i onda podnio ostavku u rujnu? Pa zaradio bih hrpu love, rekao je Branko Ivanković i nastavio:
- Ovo nije nikakav alibi. Ostao sam bez slave, trofeja i novca i jako mi žao je što sam morao otići.
Ivanković je jednom izjavio kako nije ništa čudno da Zdravko Mamić uđe u svlačionicu. I u nedjelju nakon poraza od Hajduka na Dvoranskom PH u Domu sportova nije bilo prvi put.
- Ulazio je i bio ljut na igrače, navijače, svima, znate kakav je Zdravko. No nikad tako burno prema igračima i stručnom stožeru kao tada. I zato sam otišao.
Sada već bivši Dinamov trener od ponedjeljka je u Varaždinu. Mobitel mu neprestano zvoni, ali kaže da se na to pripremio.
- Ipak sam bio trener Dinama, očekivao sam veliki interes. Ljudi se interesiraju iz cijelog svijeta i sad će netko reći da sam otišao zbog neke ponude. A to su priče za malu djecu, jer su klubovi ili već počeli s pripremama ili im traju prvenstva - rekao je Ivanković.
Zdravko Mamić je u emisiji “Ćiroskop” Ćiri Blaževiću ispričao da bi za Ivankovića dao bubreg i da je na njega računao na nekoj drugoj funkciji u klubu.
- Bili smo često na ručkovima, sjajno smo funkcionirali, bio bih nepošten kad bih rekao da suradnja nije bila dobra. Zato sam siguran da je to rekao i tako mislio. U razgovorima smo uvijek računali na puno dužu suradnju pa smo razmišljali da nakon trenerske dođem na neku drugu funkciju u klubu - ispričao je Ivanković i dodao kako od ostavke još nije pričao s izvršnim dopredsjednikom.
Ivanković ne odbacuje mogućnost suradnje s Mamićem.
- Uskoro ne, ali sve je moguće. Ne vidim zašto opet ne bi zajedno radili na nekom projektu.

OTPREMNINA OD 150.000 EURA
Zdravko Mamić rekao je da će Ivanković dobiti otpremninu od 150.000 eura. Profesor će tako, iako je sam raskinuo ugovor s Dinamom, dobiti lijep iznos. Ipak, to nije rekord. Njegov prethodnik Josip Kuže dobio je čak triput veću otpremninu - 450.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Franky01 15.01.2008.

    mamić je velika kreteničina

  • mayhem26 15.01.2008.

    Koji je to dvolični kreten.Prvo da ostavku,pa bi se onda vratio, a ni za kurac nije.On je čista nula od trenera nista nije postigao sa dinamom i neka se bolje vise neoglasava ako nemisli postati jos veči idiot.

  • dicmo city 15.01.2008.

    Potres u Maksimiru!Misevi utekli,smrad osta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare