To je to što me zanima!

Ivano Balić definitivno ne mora na operaciju leđa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivano Balić je bolje i sigurno neće ići na operaciju leđa. Potvrdio je to Zoran Gobac, a Lino Červar objavio je popis igrača za kvalifikacije za Euro
Vidi originalni članak

Stanje oko ozljede Ivana Balića (diskus hernija) ide nabolje. Najbolji se hrvatski rukometaš uspješno oporavlja, a glavni menadžer CO Zagreba Zoran Gobac kaže:
- Operacije neće biti. Ivano se uspješno oporavlja pod budnim okom liječničkoga konzilija s KBC-a Rebro pod vodstvom doktora Paladina.
Kako tvrdi Gobac, Balić će biti potpuno spreman za pripreme hrvatske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj.
Ivano će od ponedjeljka nastaviti fizikalnu terapiju i vrlo brzo se vratiti na teren - ustvrdio je Gobac.
Alfa i omega hrvatskog rukometa potvrdio je kako je klub prilikom dovođenja Balića ipak znao za njegove probleme s leđima.
- Naravno da smo znali za tu ozljedu. Ona se mogla aktivirati za 10 godina ili, na našu nesreću, baš sada - završio je Gobac.

NA FINCE I MAĐARE BEZ LACKOVIĆA, SULIĆA, DŽOMBE I BALIĆA
Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavaio je popis igrača za nadolazeće kvalifikacijske utakmice s Finskom i Mađarskom. U borbu za plasman na Europsko prvenstvo naša će reprezentacija krenuti bez Mirze Džobme, Renata Sulića, Ivana Balić i Blaženka Lackovića.
- Reprezentaciju ne čini samo pojedinac, igra cijeli kolektiv, no sigurno je da će nam ovi igrači nedostajati - rekao je Lino.
Lacković ima problem s koljenom i trbušnim zidom, Džombu još  muči koljeno, kao i Sulića.
Prvu utakmicu kvalifikacija igramo protiv Finske u Zagrebu 29. listopada, a potom 2. studenog u Veszpremu protiv Mađarske.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mercedes 24.10.2008.

    ma dajte ljudi ne pizdite,pa Balic ima rukomet u malom prstu od noge,i njemuje tlaka trenirat a i netriba trenirat, pa bolje ic na masaze nego tamo gubit vrime.ko zna zna nema se tu sta pricat.Ivano je the best

  • 11 BILI 24.10.2008.

    Hvala ti milostivi boze jer bez balica smo 50%slabiji a sad sam poceja virovati i to da si i ti boze hrvat.

  • gaxon 24.10.2008.

    mirni molim te ne pricaj gluposti takve...nije prosla njegova era...neka bogu hvala sto ne ide na operaciju...samo naprijed balicu...najbolji si

Komentiraj...
Vidi sve komentare