To je to što me zanima!

Ivano Balić i Tonči Valčić upitni za Olimpijske igre?!

Dvojica reprezentativaca su ozlijeđeni. Najbolji svjetski rukometaš ima problema s ramenom, a pojačanje CO Zagreba s potrbušnicom...
Vidi originalni članak

Nije dobro. Radi se o pucačkoj ruci, stvarno ne zvuči optimistično... Nije valjda da će propustiti Olimpijske igre, ako ih uopće izborimo, s puno pesimizma govorio je Zoran Gobac nakon što je doznao za ozljedu Ivana Balića. Hrvatski rukometni genijalac stradao je u ogledu protiv Barcelone u polufinalu Kupa kralja. Danska "grdosija" Noddesbo pao je na njega i zabrinuo cijelu hrvatsku sportsku javnost.
- Ne znam točno što je. Znam samo da užasno boli, već dvije noći nisam spavao - rekao je Balić za Večernji list.
Što je točno Balićev problem još uvijek nije poznato. Sumnja se da je riječ o puknuću mišića ispod ramena. No bez obzira na točnu dijagnozu, izvjesno je da Ivano idućih mjesec dana neće na parket. Kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre na rasporedu je krajem svibnja i dotad bi se mogao oporaviti. Bez njega će biti puno teže plasirati se u Peking...
Po onoj poznatoj "loša vijest nikad ne dolazi sama", stigla je i informacija da na kvalifikacijama sasvim sigurno neće igrati Tonči Valčić! Njegov problem je potrbušnica, tanka opna koja prekriva unutrašnju stranu trbušne stijenke. Situacija je toliko ozbiljna da hitno mora na operaciju da bi eventualno zaigrao na Olimpijadi.
- Ne mogu vjerojavati! Ademar je Zagrebu prodao teško ozlijeđenog igrača - pomalo ljutito rekao je izbornik reprezentacije i trener Zagreba Lino Červar.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sky7 22.04.2008.

    E, ako našu skupinu (Mađari, Slovaci, Grci i Finci) ne prođu i bez Ivana ili sa njim, neka se ustrijele. A ti Ivano odmaraj, ali ne za kvalifikacije, nego za OI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare