To je to što me zanima!

Ivano Balić slavi prvi trofej s Atleticom: Osvojili Kup kralja

Nakon što su u polufinalu Kupa kralja eliminirali Barcelonu, rukometaši Atletica bili su veliki favoriti u finalu protiv La Rioje. Status favorita u potpunosti su opravdali
Vidi originalni članak

Ivano Balić osvojio je prvi trofej u dresu madridskog Atletica. Pobjedom protiv La Rioje 38-28 (18-15) njegova je momčad osvojila Kup kralja.

Nakon što su u polufinalu Kupa kralja eliminirali Barcelonu, rukometaši Atletica bili su veliki favoriti u finalu protiv La Rioje. Status favorita momčad Talanta Dušebajeva je u potpunosti opravdala. La Rioja je nešto bolje otvorila susret i nakon pet minuta imala prednost 3-2. Ipak, samo pet minuta kasnije Atletico je po prvi puta došao do dva gola prednosti (6-4).

Do kraja utakmice ta je prednost samo rasla do konačnih plus 10 (38-28).

Najbolji kod Atletica bili su Aguinagalde i Jurkiewicz s osam, te Canellas sa sedam golova. Ivano Balić i Jakov Gojun zabili su po dva gola. Kod La Rioje najbolji je bio Petrus s osam golova.

Ivano Balić tako je ipak u prvoj sezoni u dresu Atletica uspio doći do trofeja. U prvenstvu nisu mogli ništa protiv nedodirljive Barcelone, a ista ih je momčad i zaustavila u četvrfinalu Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • EXAndrea 06.05.2013.

    Iskrene čestitke. Lijepo je čitati ovakve vijesti u kojima se spominju naši sportaši, i osjetiti onu toplinu oko srca uz nezaustavljivu suzu radosnicu. Ja se iskreno nadam i vjerujem da ćemo o Ivanu i njegovim uspjesima čitati još dugo.

  • rita4ever 05.05.2013.

    Bravo, bit će još lijepih pobjeda za našeg majstora. Ivano, najbolji si, zauvijek zapisan u našim srcima.

  • blj3sak 05.05.2013.

    a di je Goluzaaaaaa pe... jer mu barem cestita bravo ivano

Komentiraj...
Vidi sve komentare