To je to što me zanima!

Ivano Balić vraća se u Hrvatski rukometni savez, bit će izbornik

Upravni ga odbor još nije potvrdio jer je akcija okupljanja ionako odgođena zbog epidemiološke situacije. A bude li sve u redu, pred njim je u siječnju Europsko prvenstvo u Poreču
Vidi originalni članak

Ponajveći svjetski rukometaš svih vremena Ivano Balić (41) vraća se u Hrvatski rukometni savez.

Rukometni Mozart postat će izbornik naše juniorske reprezentacije, što je navodno bila želja Line Červara.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upravni odbor HRS-a još nije službeno potvrdio Balićevo imenovanje, ali ne žuri im se jer je, zbog epidemiološke situacije, ionako okupljanje mlađih selekcija, zakazano za početak studenog, odgođeno. Tada je Balić trebao dečke povesti u Poreč i početi provoditi svoje ideje s generacijom naših juniora, svjetskih doprvaka.

Tu je momčad dosad vodio Vlado Šola, koji je nedavno preuzeo klupu PPD Zagreba.

Balić je vrlo brzo nakon završetka karijere s Petrom Metličićem osnovao akademiju, koja pokazuje rezultate, potom je neko vrijeme bio koordinator za muški rukomet u HRS-u. Dosta je vremena provodio u individualnom radu i razgovorima s igračima, a na dva je velika natjecanja bio uz izbornika Željka Babića: na Euru 2016., gdje je Hrvatska osvojila broncu, i na SP-u 2017., gdje smo bili četvrti.

U siječnju ga, ako sve bude u redu, čeka prva samostalna izbornička zadaća: juniorsko Europsko prvenstvo, kojemu smo domaćini u Poreču.

Dobro došao natrag, Mozarte!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • FRANO2105 28.10.2020.

    BRAVO LEGENDO

  • kritičar1 28.10.2020.

    on je sigurno igrački genije,ali ako je istina što se pisalo o njegovom karakteru,pomozi bože.a možda godine i njemu ohlaDE glavu

  • JohnnyBravo 28.10.2020.

    Nije on za taj posao.Bio je vrhunski rukometaš, ali nije to dovoljno za voditi nekoga, biti trener.Neće trajati mjesec dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare