To je to što me zanima!

Ivanoviću potvrdili suspenziju, propušta Tottenham i Arsenal

Žalbena komisija Engleskog nogometnog saveza (FA) odbila je žalbu Chelseajevog braniča Branislava Ivanovića na tri utakmice suspenzije zbog udaranja suparnika
Vidi originalni članak

Istu mu je izrekla zbog udaranja Shauna Maloneyja za vrijeme premierligaške utakmice protiv Wigana. Podsjetimo, Ivanović je u utakmici 32. kola Premiershipa u sudačkoj nadoknadi šakom opalio Wiganovog veznjaka Shauna Maloneyja u bubreg neposredno prije nego li je Juan Mata zabio pobjednički gol, a sudac Mike Jones takav čin nije sankcionirao. No, zato je nakon pregleda video-zapisa naknadno to učinio FA, a sada je i odbio žalbu koju je u ime svog braniča i reprezentativca Srbije uputio Chelsea.

Odluka stupa na snagu odmah, što znači da će Ivanović propustiti nedjeljnu utakmicu polufinala FA Cupa na Wembleyju protiv gradskog rivala Totenhama, kao i dvije utakmice u Premiershipu, također protiv suparnika iz Londona, Arsenala i Queens Park Rangersa.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • blue window 13.04.2012.

    navika gledat kako kradu chelsea pa ko što sam rekao da je ivanovic njega udario kako može nebi kruha više jeo btw ivanovic najjaci desni bocni trenutno

  • cesc4 12.04.2012.

    chelsea sljedeće sezone igra europa ligu..to i je za torresa i ekipu preplaćenih plačipički..arsenal <3

  • blues 12.04.2012.

    ajd sad onda malo frajeri iz FA usporedite ovaj "prekrsaj" ivanovica i 3 tekme suspenzije te start na dudu-u "lom noge" isto 3 tekme kazne.pa ko tu kog hebe??? ja sam realan i kazem da su suci u zadnjih par kola napravili nekoliko gresaka u korist chelsea ali brate ako koga kradu u Premijershupu onda je to chelsea.na momente se iskupe ne sudeci neki penal protiv chelsea i onda 10 tekmi kradu i tako u nedogled.ne opravdavam da se razumijemo udarac ivanovica ali taj ga je lik provocirao i on je takodjer trebao biti sankcioniran...ali nema veze, biti ce jos sladje kad osvojimo to zeljeno 4.mjesto koje vodi u LP -)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare