To je to što me zanima!

Ivica Kostelić je spreman i bolestan ići na stazu

Jedva čekam da krenem, da osjetim grmljavinu navijača. No nemam nikakvu obvezu, važno je u utrku ući čiste glave, rekao je Ivica Kostelić
Vidi originalni članak

Malo mi je bolje. No još imam temperaturu, rekao je kašljući Ivica Kostelić. Odmara se i spušta temperaturu u stalnoj bazi, austrijskom Innekremsu. Bolest ga je napala u najnezgodnijem trenutku, temperatura je 37 no, kaže, ništa ga ne može spriječiti da nastupi na Sljemenskoj utrci, nedjeljnom slalomu.
- Ma kakvi. Predugo čekam ovu utrku da bi sad odustao. Dolazim makar me dovezli ambulantnim kombijem. Čovječe, to se ne propušta - optimističan je Ivica. U odličnoj je formi, četiri posljednja vikenda, četiri postolja. U poretku slalomaša u Svjetskom kupu Ivica je sa 249 bodova osmi.
- Točno, ali i dalje se ne smatram favoritom. Tu su Grange, Möellg, Raich... - nastavio je Ivica. Sjajno navijanje imao je u Kranjskoj Gori, zatim austrijskom Flachauu, ali nastup pred domaćom publikom ipak je nešto specijalno.
- Fenomenalno, jedva čekam da krenem, da osjetim tu grmljavinu navijača. No nemam nikakvu obvezu, važno je u utrku ući čiste glave - rekao je Ivica. Prema Zagrebu je krenuo u srijedu navečer, a utrku skijašica će, kaže, pogledati na televiziji. I još nešto. Zagrebački slalom dočekuje kao jedini skijaš u FIS Svjetskom kupu koji je uzeo bodove na posljednjih devet natjecanja. Od Kitzbühela do Garmischa.


RASPORED SKIJAŠICA ZA ČETVRTAK
9.45 - 12.45
Trening skijašica na Zelenom spustu na Sljemenu
10.00 - 10.30
Slobodno skijanje za žene na natjecateljskoj stazi
10.30 - 11.00
Postavljanje staze za žensku slalomsku utrku u petak
18.00 - 22.00
Izvlačenje startnih brojeva i
Severinin koncert

Idi na 24sata

Komentari 6

  • misko1000 14.02.2008.

    ivica je pokaza svima da vridi i da je uvik vridio, samo naprid bez opterećenja

  • k1994m 13.02.2008.

    ....ajmo ivica....

  • planinec 13.02.2008.

    A otkud čuvena pevaljka na Jelačić placu? Zar nisu mogli nijednu drugu naći? Aašto? Pa da se ne zabuni, pa da počne da\"peva\" , umjesto da pjeva! Idi, br!

Komentiraj...
Vidi sve komentare