To je to što me zanima!

Ivica Kostelić osvojio 2. mjesto u Kranjskoj Gori!

Ivica Kostelić osvojio je drugo mjesto u slalomu Svjetskog kupa u Kranjskoj Gori. Prvu pobjedu u karijeri ubilježio je Talijan Manfred Moelgg
Vidi originalni članak

Ne mogu više ništa tražiti od ove sezone. Je, sve bi bilo ljepše da sam jedanput pobijedio, ali nemam pravo žaliti se , rekao je Ivica Kostelić nakon sjajne vožnje u Kranjskoj Gori i drugog mjesta. Treće postolje u slalomu zaredom - od Garmischa, preko Sljemena do Kranjske Gore. Ivica je stajao u ciljnoj ravnini na mjestu za vodeće. U kućici je ostao samo Manfred Moelgg, koji nikad nije pobijedio u Svjetskom kupu. Na donjem dijelu staze rukama je dodirnuo snijeg, izgledalo je kao da će izletjeti, no uspio je sačuvati prednost.
- Drago mi je što sam mu prvi čestitao. Valjda je stotine puta dosad bio drugi i treći. Odavno je već zaslužio pobjedu. Nije šteta stajati na postolju iza njega - rekao je Ivica Kostelić, koji je u ciljnoj ravnini mahao hrvatskom zastavom. Oca Antu u subotu su zbog crijevne viroze prevezli u bolnicu u Jesenice na infuziju. U nedjelju je već u šest ujutro bio na snijegu, postavljao prvu vožnju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sky7 10.03.2008.

    Tatu Kostelića bi trebalo klonirati i onda bi bio mir. Svaka čast Ivice. Možemo samo biti ponosni na tvoja dostignuća i način na koji si u ovoj zadnjoj sezoni \"odrastao\" u sportaša najviše kategorije. A najponosnija sam bila kada sam čula kako govoriš slovenski i kako si tim začepio labrnju svim Slovencima.

  • Kakma 09.03.2008.

    Odlicno Ivica hrvatski viteze,nisi nas osramotijo.Hvala ti.

  • maja1996 09.03.2008.

    TAMI1 SLIKA U PROFILU TI JE ODLIČNA..... POZDRAV !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare