To je to što me zanima!

Ivica Kostelić: Šanse su mi iz dana u dan sve veće

Ivica Kostelić oporavio se od viroze i svoju priliku vidi u izrazito dugoj slalomskoj stazi, a već nakon povratka u Zagreb počeo pripremati za utrku
Vidi originalni članak

Nos mi je začepljen pa upotrebljavam neke kapi koje mi barem nakratko otvore dišne puteve, rekao je Ivica Kostelić, koji je u petak poslijepodne baš bio na putu za Zagreb iz Innerkremsa. U četvrtak je imao temperaturu 37,2, sad je ipak malo pala.
- Ma najgore je to što nisam znao hoće li mi biti bolje ili gore. Srećom, eto, bolje je - kaže Ivica.
Svjestan je da navijači na Sljemenu od njega puno očekuju, a njegova forma daje im puno razloga za optimizam.
- Ma samo da ja uđem čiste glave, Natko i ja moramo pronaći unutarnju energiju i motivaciju u gledateljstvu da ostvarimo što bolji rezultat - dodaje Ivica.
Odmah nakon dolaska u Zagreb navukao je skije.
- Čim dođem, odradit ću jedan trening pa u subotu ponovno. Čuo sam da je staza jako tvrda, kao beton. Slalom će biti dug, a čim je duži, moje šanse su veće i veće - završio je Kostelić.

Predsjednik FIS-a: Još sam šokiran sjajnom utrkom
Hrvatska je nevjerojatna. Zemlja koja ovako može organizirati jednu utrku Svjetskoga kupa je čudo, rekao je Gian-Franco Kasper, predsjednik Svjetske skijaške federacije (FIS).
Vrlo pozitivne vibracije prvi čovjek svjetskog skijanja pamti i sa Sljemena iz 2005. godine.
- Tada nisam znao što mogu očekivati od Zagreba kao nepoznate skijaške destinacije. I tada sam ostao šokiran, kao i danas. Uvijek popravim raspoloženje kad dođem u Zagreb - našalio se na kraju simpatični Švicarac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ratkajeva 16.02.2008.

    ja vam kažem da će biti postolje

  • zelenožuti 16.02.2008.

    spreman ko švabe kad su jurišale na Rusiju

  • user_21785 16.02.2008.

    hm

Komentiraj...
Vidi sve komentare