To je to što me zanima!

Ivica 18. u Adelbodenu, Zubčić izletio, Gross prvi u slalomu...

Ivica Kostelić završio je 18. u petom slalomu sezone u Adelbodenu. Filip Zubčić nije završio prvu vožnju. Pobijedio je Stefano Gross ispred Dopfera i Hirschera...
Vidi originalni članak

Nakon subotnjeg veleslaloma, danas je u Adelbodenu na rasporedu bio peti slalom sezone. Prva vožnja je zbog vremenskih nepogoda odgođena pola sata, a druga 15 minuta. 

Ivica Kostelić krenuo je sa startnim brojem 19. Već na prvom prolazu hrvatski skijaš imao je preko pola sekunde zaostatka. U cilj je Ivica ušao sa zaostatkom 2,54 sekunde za vodećim Friztom Dopferom što mu je bilo dovoljno za 22. mjesto. Ivica je nakon svoje vožnje bio najsporiji od svih skijaša koji su završili prvu vožnju. 

No 22. mjesto značilo je i drugu vožnju za našeg skijaša. Ivica je krenuo deveti u drugoj vožnji. Na prvom je prolazu izgubio prednost koju je imao, ali je to izgledalo puno bolje nego u prvoj vožnji.  Skinuo je Ivica vodećeg Švicarca Lucu Aernija. Kostelić je u cilj ušao sa smiješkom. Bila mu je ovo jedna od boljih vožnji ove sezone.

Na kraju je to bilo dovoljno za 18. mjesto. Pobijedio je talijanski skijašStefano Gross ispred Nijemca Fritza Dopfera i Austrijanca Marcela Hirschera.

Filip Zubčić izletio u prvoj vožnji

Filip Zubčić po nove bodove u Svjetskom kupu krenuo je s 54. mjesta. Na sljemenskom slalomu bio je 15., što mu je prvo osvajanje bodova u toj disciplini. No u Adelbodenu nije uspio završiti utrku.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Sports <3 11.01.2015.

    Svaka cast Ivek,idemo po jos bodova u Wengnenu

  • BenniZorić 11.01.2015.

    e ivica ivica zasto nisi prestao sa skijanjem ko tvoja seka kad ste osvojili sve i svasta i sad forsiras se i kad neuspijes onda joj boli me ovo joj staza losa

  • prajdali 11.01.2015.

    Teško je gledati kako Ivica nakon prve vožnje zaostaje više od 2,5 sekunde.Nažalost to je njegova realnost.Ali ako Ivica još uvijek uživa u skijanju i ima motiva,naprijed majstore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare