To je to što me zanima!

Ivica Križanac: Ozlijeđen sam, nisam suspendiran

Iz Sparte je otišao jer je udario suigrača. Sad je izvan momčadi jer je “napao” svojega golmana Malafejeva optuživši ga za posljednji poraz
Vidi originalni članak

Protiv Reala neću igrati zbog ozljede, najavio je Ivica Križanac dvoboj u Ligi prvaka, koji je njegov Zenit izgubio 2-1. Nitko ništa nije sumnjao dok se nakon utakmice nije pojavila informacija da je Križanca zapravo suspendirao trener Dick Advocaat, jer je Ivica nakon poraza od CSKA napao golmana Malafejeva i optužio ga za poraz. Čak je, navodno, bilo i naguravanja, a da ih suigrači nisu razdvojili, priča se, moglo je doći i do težeg fizičkog sukoba.
- Odluka da Križanac ne igra samo je moja - dao je Advocaat nakon susreta s Realom naslutiti da nešto nije u redu, a u srijedu ujutro pozvao je na sastanak Križanca i Malafejeva da u šest očiju razriješe problem.
- Ma je, malo smo se u poluvremenu te utakmcie porječkali, nije to bilo ništa strašno. Takvih razgovora s malo povišenim glasom ima često. Naravno da smo sve izgladili, pa Malafejev i ja smo prijatelji - rekao je Križanac te opet dodao da je neigranju razlog ozljeda.
- Doista me trener nije suspendirao, ozlijeđen sam i moguće je da ne igram ni u sljedećem kolu. Ali, za Ukrajinu ću sigurno biti spreman - tvrdi Križanac.






SVI BILIĆEVI PEHOVI PRIJE UTAKMICE S UKRAJINOM
KOVAČ I ŠIMIĆ
“Propuh” u obrani nastao je Kovačevim crvenim kartonom i Šimićevim oproštajem.
KNEŽEVIĆ I KRIŽANAC
Oni bi sad trebali zakrpati obranu. Ali Knežević igra rijetko, a Križanca su sad suspendirali.
MODRIĆ I ĆORLUKA
Nezamjenjivi dvojac uklopio se u Tottenhamovo sivilo, dečki zadnjih tjedana igraju vrlo loše.
RAKITIĆ I KRANJČAR
Niko je ozlijeđen, Rakitić je zauzeo njegovo mjesto u momčadi. I sad ni on nije u formi u Schalkeu.
PLETIKOSA I NAPADAČI
Plete prima mnogo golova, a od napadača dobro guraju tek Olić i Petrić. Ostali poste.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • crespo1607 01.10.2008.

    da neigra godinu dana biti ce bolji od drpica slicni takvi igraca!!!!!!!!ima kod bilica oni koji igraju po igrama i zaslugama i oni nametnuti!!!!manđzukic nikad vise nebi trebao obuci nac.dres kao i oni kosarkasi-zizic,vujcic,giricek.ako je odbio ladica onda mu treba zatvoriti vrata i a repke??\'

  • user_3595 01.10.2008.

    kako je moga izgubit formu ne igrajuci zadnje 2 utakmice koje usput receno nisu odigrane u zadnja 2 tjedna nego u zadnjih 5 dana, naime zenit je igra u subotu i jucer u utorak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare