To je to što me zanima!

Ivica morao ranije na injekciju: Što da kažem, koljeno me boli

Propustit ću trening u petak i potom se vratiti. Ako koljeno bude barem djelomično u normalnom stanju, bit ću na startu svojih glavnih disciplina, rekao je Ivica Kostelić...
Vidi originalni članak

Nakon što je na treningu spusta u četvrtak zauzeo 38. mjesto najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić je nakratko napustio austrijski Schladming u kojem se održava Svjetsko prvenstvo. 

Otputovao je u Švicarsku kako bi primio još jednu injekciju za jačanje hrskavice koljena s kojim već dulje vrijeme ima problema.

- Boli. Što da kažem? Propustit ću trening u petak i potom se vratiti. Ako koljeno bude barem djelomično u normalnom stanju, bit ću na startu svojih glavnih disciplina, slaloma i kombinacije. To su moje prilike za dobar rezultat. I dalje sam uvjeren da se mogu boriti za najviša mjesta. I dalje uživam - rekao je Kostelić za slovenski portal Siol.

Dakako, nije Ivica mogao izbjeći pitanja o slovenskoj skijaškoj heroini Tini Maze koja je ove sezone neuhvatljiva za svu konkurenciju. Uvjerljivo vodi u ukupnom poretku Svjetskog kupa, a osvojila je zlato i u super G-u na SP-u u Schladmingu. Na pitanje o usporedbi Tine Maze i svoje trofejne sestre Janice, Kostelić je odgovorio:

- Njihove su karijere ponešto različite. Janica je bila na vrhuncu slave u mlađim godinama. Kad su u pitanju sličnosti između njih dvije, možemo ih pronaći u skijaškoj svestranosti.

Kostelić dobro poznaje Maze jer je često trenirao s njom i njezinim stručnim stožerom.

- Tinina eksplozija je bila pitanje vremena, ali i zdravlja. Koliko vidim, Tina trenira više i bolje od svih ostalih. Vjerujem da će njezina sezona podići žensko skijanje koje je trenutno na dosta niskoj razini. Tina je pokazala na koji način treba trenirati - zaključio je hrvatski skijaš.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • d_e_x_t_e_r 07.02.2013.

    ne mogu da verujem koliko čovek može da kuka,kao baba je...ili neka skija ili neka se drži one gitare

  • jazz2610 07.02.2013.

    Zašto voziti brze discipline ako je koljeno u tako lošem stanju ? Divim mu se, ali pretjeruje vozeći sve discipline. Slalom i kombinacija njegov su teren.

  • Maaartin123 07.02.2013.

    ma neka pusti veleslalom i spust i nek se posveti kombinaciji i slalomu i tu da proba uzet medalju...vec je toliko puno ucinio za Hrv.sport...

Komentiraj...
Vidi sve komentare