To je to što me zanima!

Ivica o formi: Vjerojatno je bila greška negdje u pripremama...

Moja forma? Vjerojatno smo negdje pogriješili u pripremama. Olimpijske igre vrlo su važne za nas i našu obitelj. Uvijek smo na njima bili posebno motivirani, kaže Ivica
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić javio se iz Sočija dan uoči otvaranja 22. Zimskih olimpijskih igara. Ivica je za HTV najavio Igre i otkrio očekivanja. 

Hrvatski skijaš sutra će nositi zastavu na otvaranju Igara (17 sati). 

- Forma? Vjerojatno smo negdje pogriješili u pripremama. Olimpijske igre vrlo su važne za nas i našu obitelj. Uvijek smo na njima bili posebno motivirani, naš otac Ante trudio se da nas na Igre dovede u što boljem stanju. Mogu reći da smo na Igre uvijek stizali u najboljoj formi - rekao je Ivica koji nakon tri srebra lovi olimpijsko zlato.

Njegov otac i trener, Ante Kostelić, postavit će stazu kombinacijskog slaloma (14. veljače) i jednu vožnju slaloma (22. veljače).

- To je dobro, bolje vozim tatine zahtjevnije staze. Tu se konkurencija prorijedi i dobro mi dođe malo taktiziranja - rekao je hrvatski skijaš za HTV.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • praky 07.02.2014.

    Iscrpila ga ona mala Islanđanka.Molim te Ivice ne taktiziraj.Fali ti eksplorivnosti,možda koja votka prije utrke.

  • milan jovan i ostali dolje 07.02.2014.

    Ivek dosta taktiziranja zbog toga i jesi lošiji ove sezone.Baci se na glavu polomi Antine trostruke venda kak znaš i medalja je tu.

  • Little Tut 06.02.2014.

    Ma Ivek je prestar i prepolomljen da više bilo što napravio. Pronesi tu zastavu i odi u zaslužnu penziju,dok te se ljudi još sjećaju kao velikana, da ne završiš kao Mirko Filipović. Treba znati kada je dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare