To je to što me zanima!

Ivica Olić: Bolje ozljeda sad nego da izgubim EP

Hamburgov napadač i hrvatski reprezentativac ozlijedio se na subotnjoj utakmici protiv Arminije. Zbog istegnuća mišića mirovat će tri tjedna
Vidi originalni članak

Nije dobro, nakon loma noge Eduarda i puknuća ligamenata u stopalu Ivana Rakitića, sad se ozlijedio i Ivica Olić. Srećom, njegova ozljeda nije baš teška i ne bi trebala Slavenu Biliću poremetiti planove za Euro.
- Što ću, igrao sam sve utakmice ove sezone i negdje je valjda moralo 'puknuti’. Tijelo traži malo odmora - rekao je dobro raspoloženi Ivica Olić jutro nakon ozljede. Istegnuo je mišić zadnje lože na subotnjoj utakmici protiv Arminije iz Bielefelda.
Ola je borac, vratio se bolji nego ikad nakon što su mu 2005. popucali križni ligamenti koljena i ovo je za njega sitnica. No neće igrati tri kola i to je ozbiljan udarac HSV-u.
- Nije me ovo toliko pogodilo. Bilo bi puno gore da se, recimo, dogodilo krajem travnja pa da mi poremeti pripreme za EP. Tri tjedna neću igrati - rekao je Bilićev napadač.
Remijem u Glasgowu nije zadovoljan, Škotska ga baš nije impresionirala.
- Kad ne izgubiš na Hampdenu, trebao bi biti sretan, ali Škoti uopće nisu bili tako opasni i grubi kao inače - rekao je Olić te dodao:
- No sve je to razumljivo. Prijateljske su utakmice i ide se s malom zadrškom, nitko se ne želi ozlijediti i propustiti EP. Kad počne Euro, onda nema štednje, ideš do kraja.

"BAYERN JE 90 % VEĆ PRVAK"
Remijem protiv Arminije na svom travnjaku HSV je propustio veliku priliku da se učvrsti na drugome mjestu, možda čak i ugrozi vodeći Bayern koji je igrao 1-1 u Nürnbergu.
- Nema nikakvog pritiska, naš cilj je biti među tri i igrati Ligu prvaka, a ako bude nešto više, super. Prema meni, Bayern je 90 posto prvak jer mi ostali nismo pokazali zrelost. Evo, Bavarci su kiksali, ali ni mi, ni Schalke, ni Werder, ni Bayer, nitko nije pobijedio?! Protiv Arminije nismo bili pravi. Nije to bilo ni blizu naše dosadašnje igre - rekao je Olić.

HRVATSKI NAPADAČI I NJIHOVE OZLJEDE
EDUARDO - Najboljeg napadača smo izgubili za Euro. Strijelac 11 golova u kvalifikacijama dobro se oporavlja nakon loma noge. Skinuli su mu gips i nastavlja s rehabilitacijom.
IGOR BUDAN - Ekspresno se vratio u formu nakon višemjesečne pauze zbog ozljede. Nakon Duduove ozljede postao jako važan Bilićev adut, samo da bude zdrav za Euro.
MLADEN PETRIĆ - Ne samo što je jedini non-stop zdrav, nego čitavu sezonu igra u briljantnoj formi. Bilić je sam rekao da je on sad naš glavni napadač. Srećom, nije sklon ozljedama.
IVICA OLIĆ - Do početka priprema za Euro ima još dovoljno vremena da se sasvim oporavi. Za njegov način igre ključno je da bude sasvim fizički spreman. Inače, to nije onaj pravi Olić.
IVAN KLASNIĆ - Igra sa štitnikom od fiberglasa za presađeni bubreg i to izgleda sve bolje. No Klasnić je zbog zdravstvenih problema ipak objektivno tek četvrti Bilićev napadač.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • triff 31.03.2008.

    ma kakav olic on je atleticar a ne nogometas

  • vlado bud 31.03.2008.

    sta vam se to desava svaki vikend nova povreda a nesto mi govori da ce vam se petric kojeg mnogo cjenim i postujem povrediti pred sam euro ,volio bi da gresim

Komentiraj...
Vidi sve komentare