To je to što me zanima!

Ivica Olić i Danijel Pranjić slave 22. Bayernov naslov

Bayern München je na svojoj Allianz Areni dobio Bochum (3-1), dok je Schalke u Gelsenkirchenu izgubio od Werdera utakmicu, ali i prvenstvo...
Vidi originalni članak

Briljantnu predstavu na Allianz Areni priredio je napadač Bayerna Thomas Müller zabivši hat-trick u pobjedi nad Bochumom (3-1). Slavlju nije bilo kraja jer je Bayernov izravni konkurent za naslov, Schalke, izgubio u Gelsenkirchenu od Werdera (0-2). Bayern kolo prije kraja ima tri boda više od Schalkea, ali i daleko bolju gol razliku (17 golova više) tako da je slavlje na Allianz Areni moglo početi. Ivica Olić igrao je do 79. minute, a Danijel Pranjić utakmicu je odgledao s klupe. Bayern slavi 22. naslov Njemačke, prvi nakon 2008. godine.
A vodeći ljudi Schalkea vjerojatno se primaju za glavu. U Siječnju 2008. pustili su svog igrača Mesuta Özila u Werder koji im je sad pošteno zapaprio. Zabio je prvi gol sjajnim solo prodorom, da bi drugi namjestio svom suigraču i pokopao sve nade Schalkea.


BUNDESLIGA, 33. KOLO:

Bayern – Bochum 3-1 (Müller 18, 20, 69 / Fuchs 85)
Schalke – Werder 0-2 (Özil 55, Hugo Almeida 64)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mayhem26 01.05.2010.

    Tako je,radite malo reportaže i o bundes ligi,a ne samo pićit premiership.......Valjda vam je sad ova liga prvaka otvorila oči i pokazala da se najbolji nogomet neigra u Engleskoj nego u Primeri,Bundes ligi i Serie A......Nadam se da cete od sada davati malo vise medijskog prostora upravo ovim navedenim ligama umjesto onim invalidima iz premiership-a.

  • Krumpir 01.05.2010.

    svaka cast Muelleru :D ...btw. novi dresovi su preodvratni....taj necu kupit :p

  • tovar_69 01.05.2010.

    posli Barcelone na krilima Ivice Olića Bayern uzima 6 trofeja ove godine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare