To je to što me zanima!

Olić trenirao na slobodan dan: Do zime odlučujem o odlasku

Na službenoj web-stranici Bayerna stoji da je hrvatski reprezentativni napadač radio s kondicijskim trenerima čitav niz sprinteva te dodatno na svojoj eksplozivnosti
Vidi originalni članak

U utorak je u minhenskom Bayernu predviđen bio slobodan dan, bez momčadskih treninga. Ipak, to nije vrijedilo za dvojicu nogometaša, Ivicu Olića i Brena. Na službenoj web-stranici kluba stoji da je hrvatski reprezentativni napadač radio s kondicijskim trenerima Thomasom Wilhelmijem i Andreasom Kornmayerom na svojoj eksplozivnosti i istrčao je čitav niz zahtjevnih sprinteva. Za to je vrijeme Brazilac Breno radio u teretani.

Olić je ove sezone uslijed problema s ozljedama nastupio u tek sedam bundesligaških utakmica, ali je svaki put ulazio s klupe, zabivši pritom jedan gol. Takva ga situacija nikako ne zadovoljava, pa se medijski nagađa da bi u siječanjskom prijelaznom roku mogao napustiti redove Bayerna za koji je ugovorno vezan do kraja sezone.

- Želim se dokazati na terenu. Do zime ću donijeti svoju odluku da li je to moguće u Bayernu ili ću sreću morati potražiti negdje drugdje - rekao je hrvatski nogometaš u razgovoru za Bild nakon sastanka sa sportskim direktorom Bayerna.

Olić uglavnom za vrijeme utakmica trati vrijeme sjedeći na klupi za pričuvne igrače što mu je apsolutno neprihvatljivo kada se zna da na kraju klupske sezone slijedi Europsko nogometno prvenstvo.

- Vrijeme je da me se koristi na terenu, ne zanima me novac – odlučno je rekao Olić kojeg trener Bavaraca Jupp Heynckes uglavnom koristi kao "džokera" s klupe u završnicama utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_101158 30.11.2011.

    i Sammir trenira kad je dan odmora. al ne na terenu! :) hah

  • mmario091 30.11.2011.

    Oliću kad bi se samo ostali naši napadači ugledali na tebe,pa gdje bi im bio kraj!Majstore!

  • Hercegovac-Bane 30.11.2011.

    Bravo Ola, svaka ti cast, palac gore

Komentiraj...
Vidi sve komentare