To je to što me zanima!

Ivica Olić u najboljih 11, a Messija i Ronalda nigdje...

Nogometni portal Goal.com izabrao je idealnu momčad ovosezonske Lige prvaka. U najboljih 11 mjesta se našlo i za napadača Bayerna, Olića...
Vidi originalni članak

Ivica Olić dobio je još jedno priznanje za sjajnu sezonu u dresu minhenskog Bayerna. Nogometni portal Goal.com izabrao ga je u idealnu momčad ovosezonske Lige prvaka.
"Profinjen, smiren i skladan. Niti jedna od ovih riječi ne opisuje igrački stil Ivice Olića. Hrvat ima nezasitan apetit spram rada. Kada je došlo vrijeme za Ligu prvaka, Bayern se nije oslonio na 30 milijuna eura vrijedno pojačanje Marija Gomeza, već na skromnog i besplatnog pridošlicu iz Hamburga. Olić je bio strijelac vitalnih golova protiv Juventusa, Manchester Uniteda i Lyona", stoji u objašnjenu Goal.coma koji je Oliću u napadu pridodao Interovog Diega Milita.
Argentinac je u finalu zabio oba gola i svojoj momčadi donio trofej Lige prvaka. Zanimljivo je da u idealnoj postavi nema Lea Messija iz Barce, kao niti Cristiana Ronalda iz Reala. Ove sezone u modi su bili Ola, Milito i Sneijder...

IDEALNIH 11 GOAL.COMA (4-3-1-2):
Lloris (Lyon) - Alves (Barcelona), Lucio (Inter), Ciani (Bordeaux), Zanetti (Inter) - Sneijder (Inter), Xavi (Barcelona), Schweinsteiger (Bayern) - Robben (Bayern) - Olić (Bayern), Milito (Inter) 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • gandalf_1 23.05.2010.

    napokon ali zasluženo

  • zolee 23.05.2010.

    ovo je ***** a ne najboljih 11 Lige prvaka

  • user_47039 23.05.2010.

    Bravo Ola!

Komentiraj...
Vidi sve komentare