To je to što me zanima!

Ivica Pirić je dobio zahvalnicu od ukrajinskog veleposlanika

Pirić je prošloga ljeta organizirao i realizirao besplatan dolazak za 300 ukrajinske djece iz ratom pogođenih područja. Oleksandr Levčenko mu je dodijelio zahvalnicu
Vidi originalni članak

Povodom 24. obljetnice uzajamnog priznanja Ukrajine i Hrvatske, veleposlanik Ukrajine u Hrvatskoj Oleksandr Levčenko dodijelio je zahvalnicu za doprinos svestranom razvoju hrvatsko-ukrajinske suradnje bivšem nogometašu i nogometnom menadžeru Ivici Piriću.

Pirić je prošloga ljeta organizirao i realizirao besplatan dolazak za 300 ukrajinske djece iz ratom pogođenih područja, koja su provela po dva tjedna odmora u nekoliko dalmatinskih gradova. Svečani koncert i prijem organizirani su u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, uz nastup brojnih ukrajinskih umjetnika.

Drugo je ovo priznanje za Pirića, koga je prije dva mjeseca primila supruga ukrajinskog predsjednika Petra Porošenka, gospođa Marina Porošenko te mu uručila sat s ugraviranim simbolom Ukrajine, povijesnim grbom sa zlatnim trozupcem, kao zahvalu za sve što je napravio za ukrajinsku djecu pogođenu ratom.

- Bio je ovo volonterski i humanitaran projekt, ali i način spajanja Hrvatske i Ukrajine jer je nužno da se dvije prijateljske države dodatno povežu i da se otvore vrata gospodarske suradnje - kazao je Pirić zahvaljujući na priznanju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • uvijekkontra 04.12.2015.

    Svaka cast Piricu za svaku pohvalu

  • Dr.King Schultz 04.12.2015.

    respect

Komentiraj...
Vidi sve komentare