To je to što me zanima!

Ivica slavio i u spustu, Hircher je zaostao čak 3,46 sekundi...

Ivica Kostelić pobjednik je spusta i superkombinacije u austrijskom Innerkremsu. Na otvorenom prvenstvu Hrvatske nastupio je i Marcel Hirscher koji je u spustu bio 47.
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić osvojio je prvenstvo Hrvatske u spustu i superkombinaciji u austrijskom Innerkremsu. Na Otvorenom prvenstvu Hrvatske nastupio je i Austrijanac Marcel Hirscher koji je bio 47. sa zaostatkom od 3,64 sekundi za Ivicom. Naš je skijaš osvojio prvo mjesto s jednom stotinkom prednosti ispred Austrijanca Sebastiana Arzta.

Natko Zrnčić-Dim u spustu je bio drugi s 23 stotinke zaostatka za Ivicom, dok je brončana medalja otišla Istoku Rodešu koji je bio brži od Filipa Zubčića samo jednu stotinku sekunde. 

U superkombinaciji Ivica je slavio s ukupnim vremenom od 2:08,25. Drugo mjesto ukupno pripalo je Natku Zrnčiću-Dimu koji je zaostao 91 stotinku iza Ivice, dok je Dalibor Šamšal bio treći.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 21.03.2014.

    Halo, jeli to Hircher ili je to ipak veliki globus-osvajač Marcel Hirscher?

  • cassini 21.03.2014.

    LOL!! na lokalnom dvorišnom skijalištu naši imaju 1. i 2. mjesto, dok na svim važnim svjetskim ne uspiju bit ni 10....to lijepo govori tko se prijavio za ovaj slalom i koliko ga drugi cijene...vjerojatno je ostatk skijaša bio iz afrike i Južne amerike....

  • Lijepo vrijeme 20.03.2014.

    Super!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare