To je to što me zanima!

Ivica u barokomori, a prijatelju mu prijeti i amputacija prsta

Nakon više od 600 zarona s bocama i 24 godine podvodnog ribolova, nikada nisam mislio da ću završiti u barokomori zbog - ozeblina, napisao je Ivica Kostelić na svom Facebook profilu
Vidi originalni članak

Avantura života Ivice Kostelića u kojoj su proslavljeni hrvatski skijaš i njegov prijatelj Miha Podgornik prešli Grenland uzela je svoj danak. Nakon što su put od 582 kilometra prešli za 18 dana Ivica i Miha morali su se suočiti s bolnim posljedicama. Konkretnije, s teškim ozeblinama uzrokovanim jakim udarima vjetra i do 120 km/h te temepraturama koje su dosezale i do minus 34.

Po povratku u Hrvatsku slovensko-hrvatski dvojac morao je u - barokomoru.

'Nakon više od 600 zarona s bocama i 24 godine podvodnog ribolova, nikada nisam mislio da ću završiti u barokomori zbog - ozeblina!
Hvala dr. Franoliću i ekipi Centra za podvodnu i hiperbaričnu medicinu KBC Rijeka na njezi. P.S. Update za Mihu: započeo je s terapijama u barokomori, prvi rezultati su ohrabrujući, ali je stanje još uvijek neizvjesno', napisao je Ivica na svom Facebook profilu.

A taj 'update' za Mihu znači samo da se još ne zna hoće li Slovencu trebati djelomična amputacija prsta nakon opasnih ozeblina. Koliko je stanje s Mihinim ozeblinama opasno jasno govori i fotografija na profilu hrvatskog skijaša.

'Nažalost, ekstremno niske temperature u kombinaciji s olujnim vjetrovima ostavile su posljedice. I Miha i ja pretrpjeli smo ozebline na licu te prstima ruku i nogu. Mihine ozebline na prstima ruku su ozbiljnije te zahtjevaju medicinsku njegu i daljnje terapije. Nadamo se da će sve završiti dobro', napisao je Ivica odmah po povratku u, kako on to sam kaže, civilizaciju.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • mexpert 08.05.2017.

    Ivici Kosteliću svaka čast na karijeri u skijanju,ali ovo je preser.vanje. S obzirom u kakvoj močvari živimo ne iznenađuje me više ništa. Pa moja je žena za običan termin kod imunologa dobila termin drugi mjesec 2019. godine, a ovaj nakon svoje zaje..ncije završi odmah u barokomori. Obični smrtnik bi za takav tretman čekao valjda 2025. godinu. Pa tko plača to ?? ako si je sam platio onda ok...ali inače...

  • mentalist1 07.05.2017.

    Majstor,ima visoke ciljeve,i ispunjava ih. Bravo za ivicu.

  • 07.05.2017.

    Momci se igraju, testiraju vlastite mogućnosti... Što će im sljedeće godine samo pasti na pamet?

Komentiraj...
Vidi sve komentare