To je to što me zanima!

Ivica Zubac 'umro od smijeha' na komentar Magica Johnsona

Magic Johnson je u TV intervjuu pokušavao opravadati svoj debakl na poziciji generalnog menadžera Lakersa, a među ostalim se dotaknuo i 'trejdanja' našeg Ivice Zubca u Clipperse
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena i donedavni generalni menadžer Lakersa, Magic Johnson, sat vremena je sjedio u ESPN-ovom studiju pa nadugačko i naširoko objašnjavao što je, po njegovom mišljenju, pošlo krivo s njegovim Lakersima.

Doveo je LeBrona, Lakersi nisu ni u playoffu. Pokušao je trejdati pola momčadi za Anthonyja Davisa iz Pelicanca, nije uspio nego je razbio atmosferu u svlačionici. Ostavku je dao pred kamerama prije nego što je bilo kome u klubu to rekao.

Među ostalim, dotaknuo se i trejda našeg Ivice Zubca na drugi kraj Los Angelesa, iz Lakersa u Clippers:

- Zubca su boljim igračem činili LeBron James i Lonzo Ball. On još ima dug put da bude poseban igrač. Uostalom, u Clippersima ima prosjek od 5 poena i 5.5 skokova po utakmici - 'poentirao' je M.Johnson.

Zubac je gledao pa negdje u vrijeme završetka Magicova intervju na Twitteru objavio svoj kratki 'komentar':

'Umiranje od smijeha' i to: s punim pravom. Brojke koje Magic navodi su iz playoffa sa najboljom momčadi svijeta i jednom od najboljih u povijesti košarke, Golden State Warriorsima, a u tih šest utakmica trener Doc Rivers jedva da je koristio Zubca čiji je prosjek inače duplo bolji u svim statističkim kategorijama, a kada je igrao u kontinuitetu bio je blizu prosjeka od 15-ak poena i gotovo 10 skokova po utakmici.

I to je istina. Pa ma kakvim floskulama i iz konteksta izvučenim statistikama M.Johnson pokušavao opravdavati svoje krive odluke u stvaranju nove velike momčadi Lakersa. Za razliku od svojih igračkih dana, ovaj je put stvorio samo jedan veliki neuspjeh. Kojem se (naravno, osim navijača Lakersa) smije cijeli košarkaški svijet. Baš kao i Ivica Zubac u svom tweetu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 22.05.2019.

    nisu ga smjeli trejdat ,dok je zubac bio bili su 6 ili 7

  • magicmushrooms 22.05.2019.

    O cemu je ovdje rijec? Pa Zubac sve jos 3 puta da se rodi i svaki puta bude bolji kosarkas mora biti u stavu mirno i drhtavim glasom izgovarati ime legende s punim postovanjem

  • 21.05.2019.

    Neka Zubac najprije proigra u našoj repki pa se onda može smijati jednom Magicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare