To je to što me zanima!

Ivicu Kostelića izludila je staza u Kranjskoj gori

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić i 20. mjestom u Kranjskoj gori zadržao je vodstvo u ukupnom poretku Svjetskog kupa ispred Bennija Raicha
Vidi originalni članak

Stisnuo sam previše zavoj i odletio u vanjska vrata. Izgubio sam sekundu, što je za ovakvu stazu previše, rekao je Ivica nakon velike pogreške koju je napravio predugim skokom. S ocem, djevojkom, sestrom i majkom čekao je u ciljnoj ravnini gledajući hoće li izboriti drugu vožnju.
Napeto je kao na 'Kolu sreće’ - rekao je Ivica.
- O čovjeku koji je postavio stazu, odnosno o njegovu kvocijentu inteligencije, nemoguće je razgovarati jer on nema kvocijent. Nula. Totalna nula - vikao je ljutiti Ante Kostelić.
U utrci tijesnih zaostataka Ivičin od 1,68 sekundi bio je dostatan za 30. mjesto. Drugu vožnju vozio je ipak bolje, za 20. mjesto.
- Nije pogreška na stazi moj problem, moj problem su leđa. Ovaj tjedan su sve lošije i lošije. Dok god mogu skijati s lijekovima, skijat ću. No svakodevno povećavam dozu i sve manje djeluju. To je začarani krug iz kojeg je teško izaći - rekao je Ivica nakon utrke. Ivičinu ostanku na prvome mjestu u ukupnom poretku uvelike je pridonio Benjamin Raich. Sjajno četvrto mjesto iz prve vožnje uspio je pretvoriti u 15. mjesto na kraju.
U nedjelju ujutro u Kranjskoj gori vozi se slalom.
- Vidjet ćemo. Tko zna kakav ću se probuditi, kakva će biti leđa… - završio je Ivica, koji u ukupnom poretku vodi sa 813 bodova, 28 više od Benjamina Raicha.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • crespo1607 28.02.2009.

    i druge boli?sta bih tek rekao da radis na vrecama 8 sati dnevno od pon-subote????ovdje osiguras bezbriznu buducnost,a onaj na vrecama samo grbava leđa

  • user_30613 28.02.2009.

    stisni zube bit ce bolje mora,ti si borac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare