To je to što me zanima!

Ivković i Musa su u postupku, novčane kazne Hajduku i Istri

Hajduk i Istra dobili su kazne zbog bakljada u prošlotjednoj međusobnoj utakmici. Puljani će platiti šest, a Splićani 10.000 kuna. Kažnjeni bi mogli biti i Ivković i Musa
Vidi originalni članak

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević pokrenuo je postupak protiv trenera Lokomotive Tomislava Ivkovića i nogometaša Marija Muse zbog događaja na utakmici između Lokomotive i Osijeka.

Podsjetimo, pred kraj utakmice Ivković je od svog igrača tražio da namjerno dobije žuti karton kako bi se "očistio" u utakmici protiv Dinama.

"Disciplinski sudac prihvatio je prijavu povjerenika za natjecanje protiv Tomislava Ivkovića i Marija Muse, trenera i igrača NK Lokomotiva te je pokrenuo disciplinski postupak i zatražio očitovanja prijavljenih koja moraju stići do petka (3. listopada) u 12 sati", stoji u priopćenju.

Uz ovu, donesena je i odluka o kaznama za Istru, odnosno Hajduk. Klub iz Pule mora platiti 6000 kuna, a Hajduk 10.000 zbog upotrebe pirotehničkih naprava od strane gledatelja.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • TOVARCINA_1 01.10.2014.

    jte dinamo

  • Torcaast 01.10.2014.

    Nekad ponos i suza u oku,danas fond za mamicevu kuko!!! HNS m...

  • Enterprajz1 01.10.2014.

    Ima li u ovoj državi,odnosno u nogometnoj organizaciji pametnih i sposobnih ljudi da riješe ovaj problem sa gledateljima.Kao što reče komentator đuro kojotovski kada bi kazne plaćali počiniocu uz dodatak kao kaznu,brzo bi se uveo red,jer našem narodu jedino vrijedi kada ga dobro lupiš po džepu.Netko će reći da u ovoj krizi to nije u redu.I tekako je u redu,jer pirotehnička sredstva i slično se ne moraju bacati i tako zaslužiti novčanu kaznu,ja bih počiniocu dodao i zatvorsku kaznu.Međutim tu mora postojati volja svih aktera uključeni u sportske (a i druge) priredbe.Kada već "navijači" neće da shvate da najveću štetu čine svome klubu,možda će shvatiti kada budu tu štetu činili sebi i svome džepu.Prestanimo "maziti" i "paziti" te nazovi navijače i neka odgovaraju za svoja djela,ponajprije novčano.Ako nemaju novca da plate,neka odrade kaznu na fizičkim radovima,a sredstva dobivena tim radom neka idu oštećenom klubu.Za maloljetnike trebaju odgovarati roditelji koji bi trebali povesti više računa o huliganskom ponašanju svoje djece.Možda bi ih novčane kazne za huliganske ispade njihove djece podsjetile da kao roditelji imaju i neke roditeljske obveze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare