To je to što me zanima!

Ivo Karlović ozljedio šaku: Upitan je čak i Davis Cup?

Ivo Karlović nije uspio pobijediti Ivana Navarra u prvom kolu na US Openu u New Yorku. Španjolac je 'glatko' slavio protiv Diva sa 3-0 u setovima
Vidi originalni članak

Težak je ždrijeb. Taj Navarro nije tipični Španjolac. Odlično servira, ide na mrežu. Na betonu poput ovog u New Yorku može biti jako zeznut, najavio je Ivo Karlović meč protiv prvog protivnika na US Openu.
Nažalost, bio je i posljednji. Taj 27-godišnji tenisač iz Alicantea lako je zaustavio Diva sa Šalate. Španjolac je pobijedio 6-4, 7-6 (8), 7-6 (5) našeg tenisača.
- Ozljeda šake je utjecala na moje nastupe u Washingtonu i Montrealu. Tamo mi nije baš najbolje radio servis i forhend. Ali iako sam bio bez svoja dva najjača oružja, svejedno sam dobio jake tenisače. A bio sam i blizu pobjeda protiv Roddicka i Haasa - izjavio je hrvatski Davis Cup reprezentativac.
Polufinale Svjetske skupine nije daleko. Već za deset dana reprezentacija će se okupiti na starome mjestu. U Poreču će Hrvatska pokušati izboriti novo finale Svjetske skupine Davis Cupa, termin je od 18. do 20. rujna.
- Veselim se nastupu za Hrvatsku. Vjerujem da imamo šansu za finale.
Možemo pobijediti Češku - zaključio je najviši profesionalac na teniskom Touru.
Zbog šake je mirovao nekoliko tjedana nakon četvrtfinalne pobjede protiv Amerikanaca.
Ako šaka desne ruke ne funkcionira, njegova dva najjača oružja također su u problemima. Pakleni servis i forhend itekako će nam trebati za deset dana.

ANA IVANOVIĆ: ČEKAJU ME BESANE NOĆI!
Moja kondicija je na jednom nivou, moje misli na drugom, a igra na trećem. Čeka me puno besanih noći, rekla je Ana Ivanović nakon što ju je 2-6, 6-3, 7-6 (7) pobijedila ukrajinska tenisačica Katarina Bondarenko u 1. kolu US Opena.
Srpska tenisačica prošle je godine bila prva tenisačica svijeta. Osvojila je i Grand Slam turnir - pariški Roland Garros.
- Moram prihvatiti ovu situaciju. Pokušat ću naučiti iz svojih pogrešaka i okrenuti novu stranicu - zaključila je Ivanović.
Andy Murray, Svetlana Kuznjecova, Marija Šarapova, Jelena Dementijeva i Jelena Janković lako su prošli prvo kolo. Dinara Safina trebala je tri seta za prolaz.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ducy18vk 02.09.2009.

    jeste,evo mene upravo bole koljena od ujutro nogomet trening popodne rukomet i sutra opet tako..ima da umrem

  • Pagma 02.09.2009.

    Jel ovo neki hrvatsko-sportski sindrom? pa svaki dan se netko od naših povrijedi.....

  • nogometas05 02.09.2009.

    Daj pileci mozgu suti vise....

Komentiraj...
Vidi sve komentare