To je to što me zanima!

Ivo Karlović s terena 'pomeo' Lajovića i ušao u četvrtfinale

Poslije osvajanja Delray Beacha, "div sa Šalate" si je očito zacrtao i osvajanje Acapulca, što jasno potvrđuje 3-6, 6-3, 6-1. Sad ga u četvrtfinalu čeka Harrison...
Vidi originalni članak

Ivo Karlović ne misli stati. Ušao je u četvrtfinale ATP turnira u Acapulcu nakon pobjede 3-6, 6-3, 6-1 protiv Srbina Dušana Lajovića. To mu je sedma pobjeda u nizu, ali i četvrta u kojoj nije trebao tie-break da ju ostvari.

Jasno je već po tom detalju s koliko samopouzdanja igra "div sa Šalate" i samo neka uživa jer zaslužio je. No ono što posebno raduje u ovom meču jest činjenica da nije sve krenulo kako treba, Srbin se nametnuo, napravio break i održavao prednost do kraja prvog seta. Djelovalo je kao da Ivina serija dolazi kraju jer u te 34 minute, koliko je trajao prvi set, ništa nije bilo kako treba Karloviću. Imao je samo 50 posto prvog servisa, a poeni ostvareni na drugom bili su svega 28 posto. Svemu tome dodao je i pet dvostrukih pogrešaka.

Da će se sve promijeniti u samo 53 minute, teško bi itko mogao reći, ali dogodilo se upravo to. Ivo kao da se probudio iz nekog sna, kod 3-3 u drugom setu Lajović je nestao s terena i uspio osvojiti još samo jedan gem u cijelom meču.

Sad ga u četvrtfinalu čeka Amerikanac Ryan Harrison, tenisač protiv kojeg još nikad nije igrao, ali nije za podcijeniti jer izbacio je Dimitrova sa 2-1 u setovima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gregorsamsa555 26.02.2015.

    Murray je totalno izgubljen, nema jasan plan... Borna fascinantno igra obzirom da je imao dug mec jucer, sve vraca i to jako duboko, prisiljava Skota na brzoplete poteze. Samo da ne padne fizicki i nastavi istim intezitetom igrati i moguca je pobjeda :))

  • 26.02.2015.

    gregore dal ga bacis koji put na ivu???

  • gregorsamsa555 26.02.2015.

    New improved Karlovic V 2.0.15. Smjestite se i uzivajte :) Cestitke i Mikici Lucic na pobjedi, ne da se ona. Mozda cemo o njezinim pobjedama slusati kada navrsi 36 :) Borna Coric trenutno igra ravnopravno s Murrayem, ima rani break i zasad to izgleda vise nego odlicno. Vec u prvom gemu su odigrali spektakularan poen od 43 izmjene, koji je dobio Murray stigavsi Bornin drop shot i odigravsi kratku povratnu loptu, no ugledni sudac Lahyani nije vidio da je Murray lagano dotaknuo tenisicom mrezu tako da je Coric trebao dobiti taj poen. Mali vodi 3:1!

Komentiraj...
Vidi sve komentare