To je to što me zanima!

Ivo Pinto u Norwichu: Došao sam u velik klub, uzbuđen sam

Norwich City završio je posao oko registracije Ive Pinta, bivšeg igrača Dinama, koji je za klub s istoka Engleske vezan ugovorom koji vrijedi do ljeta 2019. godine...
Vidi originalni članak

Jako sam uzbuđen što sam došao ovdje i što ću igrati za veliki klub u Premiershipu. Veselim se početku rada kako bih pomogao momčadi ostvariti ciljeve, rekao je bivši desni bek Dinama Ivo Pinto nakon što je kompletirao transfer u Norwich City.

Portugalac je dan nakon 26. rođendana stavio potpis na troipolgodišnji ugovor s "kanarincima", 15-plasiranom momčadi engleske lige, za nepoznatu visinu odštete.

- Ivo ima iskustvo igranja u Ligi prvaka ove sezone gdje je pružio dobre igre protiv Arsenala i Bayerna. Bivši je U-21 reprezentativac Portugala i ima samo 26 godina pa su najbolje godine pred njim. Razvijen je i dobar branič, donijet će nam neke opcije - izjavio je Alex Neil, trener Norwicha.

Pinta čeka borba za mjesto u prvom sastavu sa Stevenom Whitakerom, a možda i kapetanom Russellom Martinom, koji je po primarnoj vokaciji ipak stoper.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Marko Pejić 11.01.2016.

    volio bi ga vidjeti kako igra u norwichu , Ivo sretno !

  • ZEUS 09.01.2016.

    hahaha tako svi kazu,taman da dodu u nk češljakovac,reći će velik klub.I onaj sto ode u barcelonu kaze da je dosao u velik klub.

  • lazarat 08.01.2016.

    Dinamovi igraci putuju u velike klubove po europi dok hajdukovi odlaze sa raskidom ugovora po cipru i dalje td... Pa taj norwich ima vise para nego svi klubovi u hnl zajedno

Komentiraj...
Vidi sve komentare