To je to što me zanima!

Iz Arsenala tvrde: Luka Modrić je od ljeta u sastavu 'topnika'

Arsenu Wengeru se dugo sviđa njegova igra i ako bude dostupan sigurno ćemo ga pokušati dovesti. No, pretpostavljam da će imati puno ponuda, tvrde iz Arsenala...
Vidi originalni članak

Arsenal će ovo ljeto pokušati dovesti Luku Modrića, pišu engleski mediji. Topnici traže veznjaka koji će zamijeniti iskusnog Mikela Artetu i nadaju se da bi to mogao biti playmaker Real Madrida.

- Postalo je jasno da će Modrić biti otvoren za odlazak iz Reala ovoga ljeta. Arsenu Wengeru se dugo sviđa njegova igra i ako bude dostupan sigurno ćemo ga pokušati dovesti. No, pretpostavljam da će imati puno ponuda - rekao je izvor iz Arsenala za Football Direct News.

Iako Englezi tvrde drugačije, vrlo je teško očekivati da će Modrić na ljeto napustiti Santiago Bernabeu. Ove je sezone jedan od glavnih igrača momčadi, a već je nekoliko puta izjavljivao da nema ništa protiv da do kraja karijere ostane u Realu.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Dado1811 20.04.2014.

    Svašta sam čito po portalima i forumima da Modrić nije dovoljno kvalitetan za Real i da igra prema nazad ali problem je što ljudi ne razumiju sami način igre Reala i koliko je Modrić bitan za Real tako da nema šanse da ga prodaju u narednih 4 do 6 god.

  • samo pošteno_1 20.04.2014.

    Mislim da ni Realu a ni Luki nije interes da ode a isto tako Real ne može dobiti nekakvu "ludu" ponudu" za Luku iz prostog razloga što iako je Luka vrhunski igrač nije Brazilac ili Španjolac.

  • clock 20.04.2014.

    bitnije je meni di ja sebe vidim a ne Luku Modrića...svaka mu čast na igri al njega nebi volio vidit ni u mraku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare