To je to što me zanima!

Iz Intera nahvalili Dalića: Moj je san trenirati klub iz Serie A...

Treneru Lucianu Spallettiju stolica se zato trese, a špekulacija o zamjenama ne nedostaje. Najčešće se dosad spominjao bivši trener Chelseaja Antonio Conte, no čini se kako je i 52-godišnji Dalić upao u te razgovore
Vidi originalni članak

San mi je trenirati u Italiji, rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Dalić je zbog uspjeha s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojio nagradu Gianni Brera, a sportski direktor Intera Beppe Marotta za varaždinskog je trenera imao samo riječi hvale:

- Dalić je zaslužio nagradu. Postao je izbornik Hrvatske u bitnom trenutku i dokazao se kao jedan od najboljih trenera u usponu na svijetu - rekao je Marotta.

Marotta je ranije bio sportski direktor Juventusa, a klub je za njegovo vrijeme ostvario fenomenalne rezultate. Zato su ga i doveli u Inter, no stvari zasad i ne idu po planu, a nerazzurri su u posljednje tri utakmice protiv Sassuola, Bologne i Torina ugrabili tek - jedan bod!

Treneru Lucianu Spallettiju stolica se zato trese, a špekulacija o zamjenama ne nedostaje. Najčešće se dosad spominjao bivši trener Chelseaja Antonio Conte, no čini se kako je i 52-godišnji Dalić upao u te razgovore.

S obzirom da mu je Serie A san i na trenutačnu situaciju u Interu, to ne bi bilo ništa čudno... A tamo bi u sastavu imao i neke od vatrenih koji su bili na Svjetskom prvenstvu - Ivana Perišića i Marcela Brozovića!

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Pivski trbuh_1988 05.02.2019.

    Dalic u Interu? Možda ak je Interu cilj opstanak izborit

  • chelsea199 05.02.2019.

    Po Vama je Perišić u Utd-u, Rakitić u Psg-u, Modrić u Interu,Rebić u Utd-u...da ne govorim o Letici u Realu i ostalima.... pratim vas 10 godina, u zadnje vrijeme sve manje i manje, ali mislim da cu u buducnosti preci na neki drugi portal. Od najboljih novina, postali ste obicno sr..e

  • kontramrakukontrasili 05.02.2019.

    Dođi u Vinkovce,kak ide ona stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare