To je to što me zanima!

Iz Madrida pokušavaju narušiti odnose u Barci: To je žalosno!

Madridska TV objavila je da Guardiola ne želi potpisati novi ugovor ako u momčadi ostane Gerard Pique. Predsjednik Barcelone Rosell poludio je kad je vidio vijest...
Vidi originalni članak

Da plaćam porez u Madridu, zabrinuo bih se. Ajde da je to objavila privatna televizija, ali da to objavi javna televizija koja se financira javnim novcem? To ne mogu razumjeti, rekao je predsjednik Barcelone Sandro Rosell.

Prvi čovjek aktualnih prvaka Europe i Španjolske poludio je kad je vidio vijest na madridskoj televiziji. Telemadrid je objavio kako Pep Guardiola ne želi potpisati novi ugovor ako sljedeće sezone u momčadi ostane branič Gerard Pique. 

- To je kleveta. O dolascima i odlascima zajedno odlučuju trener i sportski direktor. Žalosno je da se takvim klevetama posvećuje medijski prostor. Možda je to samo pokušaj da nas se destabilizira - rekao je Rosell.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • user_87150 13.03.2012.

    zbog ovakvih glupih izjava mi smeta ono u sta je real postam NEKAD kraljevski klub je sad samo sprdacina,kvalitetni su,odlicna i mlada momcad al zbog ovakvih izjava me zivciraju

  • jiu_jitsu 13.03.2012.

    Stara taktika! Zavadi pa vladaj! Na šta je Real spao?!

  • Villa13 13.03.2012.

    šmrc,šmrc :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare