To je to što me zanima!

Iz minute u minutu: Cijeli Beč je zahvatila euforija!!!

Hrvatski navijači već su dobro zagrijani, a do utakmice je još ostalo samo nekoliko sati. Trgovi i ulice u Beču već su odavno obojani u "kockasto"
Vidi originalni članak

Beč je u ovom trenutku vjerojatno "najkockastiji" grad na svijetu. Od taksista i kočijaša, pa sve do navijača i konobara jedna stvar je zajednička. Svi su u "kockicama".
TiIJEK DOGAĐAJA OD JUTRA DO 12.25 SATI POGLEDAJTE OVDJE

12.26 - U feštu na bečkom trgu dobro su se uklopili bivši vatreni Mario Stanić i Boško Balaban. Obojica su bili odjeveni u hrvatske dresove, a na leđima prezime Srna. "Mario Stanić", vikali su navijači iz obližnjih kafića.
12. 28 - Prošla je upravo Boškova supruga Iva Balaban, ali bez Srninog dresa
13.03 - Rijeke hrvatskih navijača na glavnom trgu polako se počinju grupirati i kreće zajednička pjesma - "U boj, u boj za narod svoj" i "Oj Hrvatska mati".
13.05 - U masama navijača sve je više poznatih lica. Na utakmicu sa suprugom stigao je i bivši pomoćni trener Dinama Rajko Magić. A samo nekoliko sekundi poslije trgom je prošao i zaljubljeni par Anzulović.
- Ovo je ludnica, stvarno divna atmosfera - rekao je Dražen Anzulović, bivši trener Cibone, danas prvak Belgije sa Charleroiem
13.09. - Upravo je Anas Sharbini izašao na balkon hotela samo u gaćicama
13.13 - Igrači su trenutačno na dnevnom odmoru usvojim sobama
13.16 - Među hrvatskim navijačima na glavnom trgu prvi put se pojavila i austrijska policija. Razlog nije nikakav eksces, već su došli tek preventive radi
13.22 - Navijači su se počeli skupljati ispred hotela u kojem su smješteni naši igrači. Svako malo iz hotela izađe netko od stručnog stožera i podijeli autograme navijačima. Izbornik Bilić upravo potpisuje dresove navijača
13.25 - Dok je jutro bilo sunčano, sada su se nad Beč nadvili tamni oblaci pračeni vjetrom. Utakmicu bi mogla pratiti kiša
13.32 - Hrvatska 3, Austrija 0, pojavio se transparent na središnjem trgu. "Pet komada, pet komada, to je naša nada", vikali su navijači. Pjesmu je nakratko zaustavila policija, no iz velike skupine hrvatskih navijača izdvojio se jedan koji najbolje barata njemačkim jezikom. Objasnio je policajcu da široko otvoreni dlanovi ne sugeriraju nasilje već da je riječ o najobičnijoj navijačkoj šali. Policija je priihvatila igru i podignutim palcem pokazala koliko će golova zabiti Austrija, a kažipsrtom i palcem su oblikovali 0 stupcu ispod Hrvatske
13.40 - U iščekivanju utakmice protiv Austrije, hrvatski navijači odnekud su "izvukli" loptu i zaigrali nogomet na trgu.
- Veze nemaš, da naši ovako igraju, daleko bi dogurali, cinično je rekao jedan od prisutnih na šta mu je ovaj odgovorio.
- Da znam igrati bolje, ne bi tu sada bio s tobom i pio - odgovorio mu je
13.50 - Sve više navijača kreće prema stadionu. Pjesma je sve glasnija. Kraj hotela s našim igračima prošla su dva auta s austrijskim navijačima koji su vikali: "Ima vina, ima vina!"
14.04 - Koliko je ulaznica, gdje ih možemo nabaviti, glasno je vikala skupina navijača iz Zadra. U Beč, su kako kažu stigli gledati utakmicu na velikom video-zidu.
- Atmosfera nas je ponijela, stari, i nema šanse da ne odemo na stadion. Samo, da "tapkaroši" ne dignu cijenu do 300 eura. To nećemo moći platiti - vikali su Zadrani.
Središnji bečki trg preimenovan je u hrvatski jer Austrijanaca još uvijek nema nigdje










Idi na 24sata

Komentari 3

  • jaran 08.06.2008.

    AJMO NASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  • user_24105 08.06.2008.

    raj na zemlji - BEČ

  • ona009 08.06.2008.

    MALO NAS JE AL NAS IMA :) ....ah....di je 18 h...mlade cu dobit :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare