To je to što me zanima!

Iz Reala, ali ne iz Madrida: Gago i Higuain u Atletico?

Nakon što su pokupovali gotovo sve što su željeli, u Realu se počinju riješavati igrača koje ne žele. A za dvojicu Argentinaca više nema mjesta
Vidi originalni članak

Potrebu Real Madrida da očisti momčad prekobrojnih igrača pokušat će iskoristiti gradski rival Atletico koji se nada da bi u sastav mogao dovesti Argentince Fernanda Gaga i Gonzala Higuaina, piše Marca, dodajući da su pregovori već neko vrijeme u tijeku. Posebno je Atleticu zanimljiv Gago, 23-godišnji defanzivni veznjak, oko kojeg su spremni graditi momčad. Argentinski reprezentativac vjerojatno je nepovratno izgubio mjesto u momčadi dolaskom Xabija Alonsa, za kojeg se smatra da će biti prvi trenerov izbor uz Lassanu Diarru.
Što se Higuaina tiče, njegov dolazak u Atletico uvelike će ovisiti o tome što će se događati s najvećim klupskim zvijezdama. Ponuda za Sergija Agüera i Diega Forlana ne manjka i upitno je koliko dugo će se, i hoće li uopće, Atletico njima odupirati. Popuste li i odluče li ih prodati, Higuain bi trebao biti taj koji bi osnažio momčad na mjestu krilnoga napadača.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • the.king 07.08.2009.

    Koji zbunjujući (glup) naslov.

  • Horned Reaper 06.08.2009.

    šteta hinguina ali ovaj gago je rupa...materijal za Dinamo

  • JAX 06.08.2009.

    zar i hiduain koji im je spaio sezonu odlazi je mi se gade

Komentiraj...
Vidi sve komentare