To je to što me zanima!

Iz škole u 'topnike': Arsenal doveo japanskog tinejdžera

Londonski Arsenal potpisao je ugovor s 18-godišnjim japanskim nogometašem Ryoom Miyaichijem koji će se "topnicima" pridružiti u siječnju...
Vidi originalni članak

Ryo Miyaichi (18) je potpisao ugovor s Arsenalom, no prije dolaska u London zaigrat će još za svoju školu Chukyodai Chuyko na japanskom prvenstvu srednjih škola.

- Sretan sam što će nam se Ryo pridružiti. Bio je na probi kod nas tijekom ljeta i pokazao je sposobnosti koje su privukle mnoge svjetske klubove. Radujem se što ću mu moći pomoći da realizira svoj potencijal - izjavio je menadžer Arsenala Arsene Wenger.

Miyaichi je igrao za Japan na lanjskom Svjetskom U17 prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ddino 18.12.2010.

    @bljak^^: molim? pa iz barce dolaze xavi, puyol, iniesta, valdes, pique (iako je jedno vrijeme bio u man utd), messi itd. Barca je tu najdominantnija u svijetu (uz Ajax mislim)

  • Madridista007 18.12.2010.

    Nek samo on kupuje klince,zato nebu još 5 godina ništ osvojil!

  • Dr.Gonzo. 18.12.2010.

    vec bi wenger bio odpisani da arsenal nije jedan od rijetkih klubova koji posluju u plusu , kupe relativno jeftino , a prodaju za basnoslovne pare , svaka cast njihovom nogometu , ali najbolji su bili kada su ukomponirali mladost+iskustvo , tada su i igrali finale LP i u premijer ligi bili neporazeni skoro sezonu i pol

Komentiraj...
Vidi sve komentare