To je to što me zanima!

Iz Uefe o polufinalu LP-a: Sve je to hrpetina smeća!

Medijski napisi o zavjeri protiv Chelseaja razljutili su vodeće ljude Uefe. Engleski sudac Graham Poll ne vjeruje da se radi o bilo kakvoj zavjeri
Vidi originalni članak

Generalni tajnik Uefe David Taylor s gnušanjem je odbacio teoriju zavjere protiv Chelseaja i engleskog finala Lige prvaka.
- Ako posrijedi ima ikakva zavjera, onda je to svakako ona medijska protiv Uefe. To me čini doista bijesnim. Moram priznati, jako sam iznerviran, jer sve je to hrpetina smeća - rekao je prvi operativac organizacije kojoj je na čelu nekad ponajbolji nogometaš na svijetu, Francuz Michel Platini.
Taylor je osobno nazočio uzvratnome polufinalnom dvoboju Chelseaja i Barcelone na Stamford Bridgeu u srijedu, gdje se mogao uvjeriti u niz grešaka norveškog suca  Øvrebøa, od kojih su gotovo sve išle na štetu londonskog kluba.
Taylorovo je mišljenje u engleskim medijima podržao i Graham Poll, bivši engleski sudac s najvećeih Uefinih natjecanja.
- Sudio sam pod Uefom 13 dugih godina. Od toga sam 11 godina bio u stalnome svakodnevnom kontaktu s 30-oricom najboljih sudaca. Moram reći da ama baš nikad nisam doživio niti najmanju sugestiju u smislu da bi “nekome bilo dobro pomoći da pobjedi zbog viših interesa”. Nikad nije traženo od mene da sudim u nečiju korist. Uvjeravam vas - rekao je Poll.
- Ništa u životu ne bih mogao jamčiti, jer uvijek čovjeka može šokirati nešto što niti u snu ne očekuje. Ipak, s 99.9-postotnom sigurnošću ovdje mogu jamčiti da se od norveškog suca nije ništa tražilo. To su u Uefi ne događa.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tahuti 08.05.2009.

    jb vas takav stav prema sportu i jedinom poštenom natjecanju,uz premier ligu.nabte si - u š.

  • tahuti 08.05.2009.

    seru smradovi! vrana vrani oči nevadi! fuj! ko če vjerovati debelom krmku francuskom?bolje da šuti. tko bi metar-čisti metar izvukao faul iz 16.? ruka pred čelavim gadom? i to nije namještaljka?!!!! upropastili su ligu prvaka zauvjek!

  • Cromagnon 07.05.2009.

    koji će ti k.... penali. Penali su za p*****e

Komentiraj...
Vidi sve komentare