To je to što me zanima!

Iz zatvora na meč u Arenu: Hari je dobar, ali nagao dečko

BADR HARI U ZAGREBU Jedna od trenutačno najvećih zvijezda u svijetu kick-boxinga borit će se 15. ožujka na K-1 World Grand Prix Finalu protiv Samedova
Vidi originalni članak

Marokanski borac proveo je u pritvoru tri mjeseca jer je pretukao vlasnika amsterdamskoga noćnoga kluba. Policiji se predao jer nije želio da po njega dolaze specijalci. Pustili su ga u siječnju. Suđenje će mu početi kad se vrati iz Zagreba. 

- Ma malo je unutra, malo vani. Tko zna što radi ondje u Amsterdamu. Odličan je dečko, vrlo inteligentan, ali malo nagao - rekao je splitski K-1 borac Domagoj Ostojić Buco, koji je s Harijem dvaput ulazio u ring, oba puta izgubio je nokautom.

- Kad sam ga prvi put vidio, pomislio sam: ‘Ovaj mi ne može ništa’. Bio je jako mršav. Podcijenio sam ga i zato sam izgubio - prisjetio se Ostojić.

- U drugu borbu sam ušao nepripremljen, ali mogao sam ga pobijediti. Nokautirali smo jedan drugoga i dok je sudac gledao u mene, ljudi iz njegova kuta su ušli u ring i podignuli ga, a ja sam izgubio. Trebali su ga diskvalificirati - kaže Buco, koji bi na spektaklu u Zagrebu trebao biti u kutu Mirka Filipovića...

- Bit će mi velika čast, a i drago mi je što ću ponovno vidjeti Harija. Naravno da ću ga pozdraviti kad ga sretnem.

Badr Hari, zvani Bad Boy, u Arenu stiže sa 100 pobjeda u karijeri, od čega ih je 88 završio prije posljednjega gonga. Nikad nije osvojio K-1 Grand Prix turnir, ali 2007. je bio prvi K-1 prvak u superteškoj kategoriji spektakularno nokautiravši Japanca Yusukea Fujimota nakon samo 56 sekundi borbe.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • adrijana_volim_te 04.03.2013.

    Cudan lik ja uopce net[ratim ovaj sport

  • CudanLik 03.03.2013.

    Hari i Brestovac...jedini mecevi koji ce valjat i vjerojatno vrlo kratko trajati.Zivio TKO u prvoj rundi!

  • adrijana_volim_te 03.03.2013.

    Pa ko je taj Badr Hari da bi se uopce pisalo o njemu???????????????????????????, takvi kao on ima kod nas na milijune.pljuc!

Komentiraj...
Vidi sve komentare