To je to što me zanima!

Izaberite hrvatske košarkaše u idealnu momčad bivše države

Korisnici Facebooka u 18 dana će birati EX-YU reprezentaciju nove generacije, odnosno momčad sastavljenu od košarkaša svih šest ekipa koje će igrati u Ljubljani
Vidi originalni članak

Da ste izbornik i da možete birati između igrača svih reprezentacija bivše Jugoslavije, koga biste pozvali? Sad to zaista možete postati, odabrati igrače i trenere koji bi tvorili EX-YU momčad nove generacije.

Na službenoj Facebook stranici Europskog prvenstva 2013. u Sloveniji, možete pronaći aplikaciju za košarkaške fanove nekadašnje Jugoslavije, koja će poslužiti i kao "zagrijavanje" za Adecco pokal EX-YU 2011., turnir na kojem će od 6. do 9. kolovoza u ljubljanskim Stožicama sudjelovati šest reprezentacija bivše države.

Korisnici Facebooka u 18 dana će birati EX-YU reprezentaciju nove generacije, odnosno momčad sastavljenu od košarkaša svih šest momčadi koje će igrati u Ljubljani. Osim što će svaki košarkaški fan vidjeti tko je u momčadi, svi mogu komentirati izbor, debatirati i izmjenjivati mišljenja.

Facebook EX-YU tim nove generacije bit će objavljen na finalnoj utakmici Adecco EX-YU pokala 2011. u Stožicama.

Akcija je počela danas, a za početak se bira izbornik. Nadalje će se svaka tri dana birati druga pozicija - razigravač, bek šuter, krilo, krilni centar i centar. Pridružite li se akciji kasnije, neće ništa propustiti jer glasovati možete i naknadno. U EX-YU momčad bit će uključeno 14 igrača, izbornik i njegov pomoćnik.

Posjetite akciju www.facebook.com/ifeelbasket.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare