To je to što me zanima!

Izbacili ga iz početne petorke pa na klupi saznao da je pozitivan

Mlađi brat Curry sve je utakmice ove sezone započeo u startnoj petorci, a vijest da je pozitivan dočekao je baš danas na klupi. Cijela momčad Philadelphije mora u karantenu, ali ne i Netsi
Vidi originalni članak

Philadelphia 76ersi pobijedili su Brooklyn Netse 122-109, a utakmica će ostati upamćena po bizarnom događaju.

Naime, šuter Philadelphije Seth Curry (30) na klupi je tijekom prve četvrtine saznao za pozitivan nalaz na korona virus te je ubrzo izoliran i odvojeno od ostatka momčadi napustio dvoranu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Curry nije ulazio u igru u prvoj četvrtini, ali je sjedio sa suigračima na klupi pa će i cijela momčad morati u karantenu pa će tek nakon testiranja saznati hoće li igrati subotnju utakmicu protiv Denver Nuggetsa.

Mlađi brat poznatijeg Stephena (32) sve je utakmice ove sezone započeo u startnoj petorci, a vijest da je pozitivan dočekao je baš danas na klupi. 

NBA NEDJELJA Majstor Bojan razbio Spurse, magični Curry ponovio Bryanta!

Brooklyn Netsi, koji su nastupili bez najboljih igrača, Kyrieja Irvinga i Kevina Duranta, ne moraju u karantenu i putuju na gostovanje kod Memphis Grizzliesa bez obzira na slučaj korone u redovima Phile.

TEŠKA GODINA Tuga NBA zvijezde: Covid mi je uzeo sedmero članova obitelji

Seth je uoči ove sezone u Philadelphiju stigao iz Dallas Mavericksa te se pokazao veliko pojačanje. Prosječno ubacuje 17 poena, a suigračima asistira 3.6 puta po utakmici. 

Više od njega ubacuju tek Joel Embiid (24.6) i Tobias Harris (19.00).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 08.01.2021.

    Pozitican na koronu a igra nba utakmicu, kako to? Opaka neka boleščina

Komentiraj...
Vidi sve komentare