To je to što me zanima!

Sramota! Nizozemac pljunuo suparnika u lice nakon svađe

U20 KVALIFIKACIJE Nizozemac Jordan Teze pljunuo je u lice njemačkom igraču nakon utakmice u kvalifikacijama za Euro. Nizozemski savez ekspresno ga je suspendirao do daljnjega
Vidi originalni članak

Odvratna scena na utakmici između U20 reprezentacija Nizozemske i Njemačke u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Očito nezadovoljan 1-1 remijem i igrom svoje momčadi, Jordan Teze pljunuo je igrača Kolna Saliha Ozcana.

Nakon toga nastala je velika gužva na terenu, a uletjeli su igrači obje momčadi.

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO INCIDENTA

Njegov suigrač Zeefuik i Ozcan imali su neke razmirice, a Teze je to odlučio riješiti pljuvanjem. Nizozemski savez reagirao je ekspresno i suspendirao je bezobraznog Tezea do daljnjega.

Nedavno je Brazlac Douglas Costa pljunuo igrača na utakmici Juventusa i dobio je četiri utakmice kazne. Ovakvim scenama jednostavno nije mjesto u nogometu, a oni koji ne mogu slijediti predviđene obrasce ponašanja ga ne zaslužuju ni igrati. Ovakvo ponašanje priliči samo divljacima i Tezea bi kazna koju je dobio mogla ponešto i naučiti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • svilaj1 14.10.2018.

    neznam kada će ljudi konačno shvatit,a pogotovo ovo športski radnici,političari koji među ljude pokušavaju nasilu gurat nekakva "bratstva i jedinstva" da njihova politika i njih pokušaji da budemo jedno,da budemo isti,da budemo braća ne prolazi.sve što oni daju više napora da nas naprave jednakim,u narodu je sve veći raskol,sve veća netrpeljivost i sve veći nacionalni naboj se rađa.

  • DrugoMišljenje 14.10.2018.

    Srećom nije rasizam u pitanju.

  • aaerts 14.10.2018.

    i ovi niskozemci si svašta daju da im igra u repki nažalost

Komentiraj...
Vidi sve komentare