To je to što me zanima!

Što se dogodilo? Karačić uveo Varaždin u 1. HNL, sad odlazi

Nakon što je preuzeo klupu od Miljenka Mumleka i s Varaždinom ušao u 1. HNL, Branko Karačić nije mogao dogovoriti uvjete ostanka s upravom kluba te je napustio Varaždin
Vidi originalni članak

Branko Karačić i NK Varaždin nisu dogovorili suradnju za novu sezonu!

Nakon utakmice reprezentacije u Varaždinu, u nogometnim kuloarima uglavnom se priča o tome kako će u novoj sezoni 1. HNL izgledati NK Varaždin.

Pripreme varaždinskim nogometašima počinju u srijedu, 19. lipnja, a ono što je sigurno da ih iduće sezone neće voditi Branko Karačić, čovjek koji je bio jedan od najzaslužnijih za ulazak Varaždinaca u najviši rang hrvatskog nogometa.

– Prvi dan je bilo sve med i mlijeko imao sam dojam da je sve u redu, a drugi dan drugačije. Ne bih ništa komentirao – poručio je Karačić.

Iz NK Varaždina ističu da nisu dogovorili oko uvjeta za iduću sezonu.

– Momčad do odabira novog trenera vodi Zoran Kastel, a Branku Karačiću se zahvaljujemo na svemu što je učinio za ulazak kluba u 1. HNL – ističu iz NK Varaždina.

Inače, Karačić je u NK Varaždin stigao krajem listopada prošle godine kada situaciju nije bila nimalo bajna. Polusezonu su na kraju završili na drugom mjestu sa šest bodova zaostatka za Šibenikom. U proljetnom dijelu Varaždinci su nadoknadili prednost Šibenčana, preuzeli čelnu poziciju početkom svibnja i nisu je ispuštali do kraja.

Istaknimo da je ovaj 58-godišnji stručnjak u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri vodio i Zagreb, Osijek, Slaven Belupo, Marsoniju i Šibenik, a velike uspjehe postigao je u Premijer ligi BiH, u kojoj je osvojio naslov prvaka s mostarskim Zrinjskim u sezoni 2013./14.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • cigo1983 23.06.2019.

    Ma klasicna prica!!Covjek je dosao kao slobodan trener i vjerovatno pristao da radi za neku ok placu koja je u tom trenutku njemu bila jedina,a njima prihvatljiva,a sada kada je htio vecu placu oni ga ladno otpilili i traze opet nekog novog i slobodnog koji ce raditi za tu njima ok placu,a tome novome jedinu!!!Samo sto kaze Balasevic-Neko to od gore vidi sve!!

  • branimir220250 18.06.2019.

    Mani. Mani i samo mani🤪🤪🤪

  • davorvz 18.06.2019.

    A sad će vratit Mumleka...uopće me nebi čudilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare