To je to što me zanima!

Izbornik Bilić: Proučili smo ih i znamo što nas čeka

Prije puta u Ukrajinu izbornik Slaven Bilić na aerodromu Pleso rekao je kako je njegova momčad spremna na sve što ih očekuje u Harkivu
Vidi originalni članak

Stanje u momčadi je dobro, dečki su zdravi i spremni za najteže izazove u Ukrajini, rekao je Slaven Bilić prije ulaska u zrakoplov koji ih vozi u hladnu Ukrajinu.
Uvjeren je da zna što ih ondje čeka. Reprezentacija je ondje dva puta igrala i još nije pobijedila. Na svom kontu imamo poraz i neriješeno.
- Znamo što nas čeka u Ukrajini. Analizirali smo njihovu igru, proučili sastav i sustav igre. Znamo kako svaki igrač funkcionira sam za sebe, a poznamo i način igre cijele momčadi. Ništa nas ne može iznenaditi, a i siguran sam kako imamo kvalitetu, volju i želju za kvalitetan rezultat.
Bez obzira na poraz od Engleske, za Bilić utakmica u Ukrajini niji sudbonosna.
- Utakmica ima specifičnu težinu i važnost, ali nije nam biti ili ne biti, ipak je tek početak kvalifikacija. Psihološka priprema nije bila ništa drugačija od pripreme za ostale utakmice - završio je Bilić.
Kapetan Kovač odigrao je već mnogo ovakvih utakmica.
- Odigrali smo već dosta takvih susreta. Pritisak je uvijek postojao, no možda je sad malo veći. Moramo biti jaki i fizički i psihički. Tijekom igre možda dva igraća i mogu podbaciti, ali neće biti dobro ako ih više odigra slabije od svojih mogućnosti. Optimisti smo i vjerujemo u sebe. Dat ćemo sve od sebe jer znamo da bod jednostavno moramo uzeti. Najavljeni sastav sa dva zadnja vezna znači da će biti lakše igrati u defenzivi, a nadam se da će i prema naprijed biti dobro.
Brata Roberta ovaj puta neće biti iza da mu čuva leđa.
- Nedostaje mi brat. Lijepo je kad mi čuva leđa, ali ovi ovdje su dovoljno dobri da to mogu kvalitetno odigrati - rekao je Niko.
Danijel Pranjić samuvjeren je prije odlaska u Harkiv. Vjeruje u sebe i momčad.
- Idemo ne izgubiti, a što se mene tiče glupo mi je već odgovarati na pitanja o igranju lijevog beka. Dokazao sam na Euru da to mogu igrati unatoč slabijoj partiji protiv Engleza. Nemam se više kome dokazivati - izjavio je Pranjić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • byzant 10.10.2008.

    preplaceni i glupasti nogometasi sa slabom igrom

  • willcraft 10.10.2008.

    ma pranjc ako lose krene ,bilic ga moze staviti u sredinu a izvuci vukojevica iako u toj situaciji jos ude petric umjesto rakitica dobicemo opasnosti za gol na sve strane za ukrainski gol!!! inace ja bi odmah krenuo sa :pletikosa,corluka ,simunic,krizanec,pokrivac,srna ,kovac,pranjic,vukojevic,olic petric!¨!i pobjeda je sigurna!!ako pranjic ima slobodu opasniji moze biti od srne za njihov gol ,modric se moze odmarati i uci po potrebi!!!!

  • pikssy 10.10.2008.

    i opet pranjic na neprirodnoj poziciji odlicno za ukrajince mila majka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare