To je to što me zanima!

Izbornik Meksika: S loptom su Hrvati sjajni, europski su Brazil

Hrvatska je ostvarila velike uspjehe. Odlično barataju loptom i zovu ih europski Brazil. Skupina je teška i bit će vrlo gusto. No, vjerujte u nas, rekao je Herrera
Vidi originalni članak

Meksički izbornik Miguel Herrera prokomentirao je ždrijeb skupine za SP koji je njegovu reprezentaciju smjestio s Brazilom, Hrvatskom i Kamerunom.

- Skupina je teška i bit će vrlo gusto. No, vjerujte u nas - rekao je Herrera pa se osvrnuo na protivnike.

- Hrvatska je ostvarila velike uspjehe. Odlično barataju loptom i zovu ih europski Brazil. Kamerun je momčad s velikom tradicijom u Africi. Brazil nam je na Kupu konfederacija pokazao o kakvoj se momčadi radi.

Herrera je uvjeren da njegova reprezentacija može proći dalje jer već razmišlja o osmini finala. Naša se skupina križa s onom u kojoj su Španjolska, Nizozemska, Čile i Australija.

- Moramo se koncentrirati na skupinu, ali i potencijalne protivnike u skupini B koji su jako teški.

Kamerunski izbornik: Mi ćemo se boriti za 2. mjesto

Kamerunski izbornik Volker Finke uvjeren je da je prvo mjesto u skupini A rezervirano za Brazil dok će se njegovi igrači s Meksikom i Hrvatskom boriti za prolazak.

- Dobili smo tešku skupinu. Brazil je favorit i siguran sam da će proći dalje. Mi ćemo se boriti za drugo mjesto - rekao je Finke.

Smatra da osim Brazila nema favorita.

- Mislim da Meksiko, Hrvatska i Kamerun imaju podjednake reprezentacije - smatra Nijemac.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • đuro2 07.12.2013.

    Biti če teško,nema mjesta za kiks,jedna greška i ideš kući samo da odigramo kako znamo i da ne bude nekih sudačkih propusta...

  • terma dulu 07.12.2013.

    mi Hrvati smo poznati kao "izbornici" naše repke ali samo jedan može biti izbornik i napokon imamo jednog takvog,koji se ne razbacuje sa izjavama tipa da ćemo doć do npr četvrtfinala i slično.Niko Kovač ide korak po korak,kao Kineska poslovica koja kaže:i najduže putovanje počinje sa prvim korakom! Mi smo ga već napravili-plasirali smo se na SP i još ga otvaramo,ljudi moji di će te bolje.

  • Bad Blue Boy 07.12.2013.

    pregazit cemo ih kao plitak potok...ahahaha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare