To je to što me zanima!

Izbornika Rudića slomio je startni poraz od Crne Gore

Nismo igrali onako kako smo se dogovorili. Pritom mislim uglavnom u situacijama s igračem više. Nismo bili koncentrirani, rekao je Ratko Rudić
Vidi originalni članak

Što je, tu je. Ostaje nam samo da čestitamo Crnogorcima jer su ovaj put bili bolji od nas, samo nekoliko minuta nakon poraza na otvaranju Europskog prvenstva rekao je kapetan Samir Barač.
Gotovo na identičan način razmišljali su i ostali hrvatski reprezentativci, jedino je izborniku Ratku Rudiću to teško palo.
- Nismo igrali onako kako smo se dogovorili. Pogotovo u situacijama s igračem više. I dopustili smo Crnogorcima previše golova jer uopće nismo bili koncentrirani - rekao je izbornik.
Ni u jednom trenutku nije spominjao da je natjecanje dugo, da ima još puno vremena za ispraviti propušteno, na njega je ovaj poraz ostavio traga. Vjerojatno zbog takvog pristupa i jest to što je, najtrofejniji vaterpolski trener svijeta. No već nekoliko sati nakon poraza, poraz protiv Crnogoraca gotovo da je potpuno izgubio na težini. Italija je pobijedila našeg prvog protivnika i sad je opet sve u našim rukama. Pobijedimo li sve do kraja, možemo do primarnog cilja - osvajanje prvog mjesta u skupini A. Preksinoć nakon poraza od Crne Gore malo tko je vjerovao u takav rasplet. Točnije, prvo mjesto otpisali su svi osim jednog.
- Nije još sve izgubljeno. Tko kaže da će Crna Gora pobijediti sve do kraja - rekao je Bošković.
I bio je u pravu. Sve nam se sad opet otvorilo. Uspijemo li, polufinale bi nam donijelo ranjivu Mađarsku.

RUDIĆA NIJE USREĆIO NI PORAZ CRNE GORE
Nakon utakmice s Hrvatskom crnogorski izbornik Petar Porobić bio je bijesan na organizatore jer samo 13 sati kasnije morao je na novog velikog protivnika. Momčad mu se psihički ispraznila. Talijani su pobijedili 11-10, praktički osigurali prolazak dalje, ali što je najbitnije, otvorili Hrvatskoj vrata prvog mjesta u skupini. U trenutku posljednjeg sučeva zvižduka na toj utakmici, Ratko Rudić je ručao.
- Znam, već sam čuo da je Italija dobila Crnogorce. Je li to dobro za nas? Ma uopće me ne zanimaju drugi rezultati. Bitno je da mi pobjeđujemo - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • JAX 30.08.2010.

    očajna završnica, loše iskorištavanje igrača više, pad u završnici tekme, te polupropusna obrana...i tako već godinama

  • user_29271 30.08.2010.

    jel se samo meni čini da bi vaterpolo bio puno bolji i zanimljiviji da igrači nose peraje? molim još nekog za mišljenje ili samo ocjenite komentar za malu anketu. +za peraje - bez

  • nogometas05 30.08.2010.

    Sve mi se vise cini da Rudic vise nema ideje,sve vazne tekme od protivnika s kojima su tu negdje po kvaliteti(Srbi,Crnogorci,Mađari)gube na isti način...muka mi dođe

Komentiraj...
Vidi sve komentare