To je to što me zanima!

'Izgubi li sutra, Bilić je bivši! Već se zna i njegov nasljednik'

West Ham neće pružiti priliku nikome iz Bilićeva stožera, a suvlasnik Sullivan smatra da ne bi bilo loše da priliku dobije direktor akademije čekićara Terry Westley, piše Telegraph
Vidi originalni članak

West Ham je u velikoj krizi, imaju pet uzastopnih poraza u Premier ligi te su na 15. mjestu ljestvice s 33 boda, pet više od 18. Swanseaja i mjesta koje vodi u drugu ligu.

Upravo će Swansea u subotu gostovati kod 'čekićara' u utakmici koja bi mogla odrediti sudbinu Slavena Bilića.

Iako mu uprava kluba daje podršku, sve se glasnije priča o njegovom otkazu, a Telegraph tvrdi da se već zna i njegova zamjena, ukoliko odleti prije kraja sezone.

- West Ham neće pružiti priliku nikome iz Bilićeva stožera, a suvlasnik Sullivan smatra da ne bi bilo loše da priliku dobije direktor akademije čekićara Terry Westley, koji je vodio momčad u prvoj utakmici prošle sezone, u Europskoj ligi, kada Bilića nije bilo zbog obiteljskog odmora - piše Telegraph.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dubioza123 08.04.2017.

    Sva sreca bilic dobio

  • komentator__Luka 07.04.2017.

    biliću je sutra biti ili prebiti

  • acmm90 07.04.2017.

    I bolje mu je da ode . Ruku na srce West Ham i nema ove sezone ekipu za vrh , a s obzirom da su upravi porasli apetiti zbog prošlogodišnjeg rezultata Bilić se nalazi u ne baš idiličnoj situaciji ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare